bureaustoel design wit hoge rugleuning

prijs
€ 99,95
datum plaatsing
09-04-17
conditie
nieuw
adverteerder
Dutchfurn
type
aangeboden
adverteert sinds
11-12-2013
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
0756149738
gezien
3 x
snelcode info
7390436

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huis, Tuin en Inrichting > Bureaus en Bureaustoelen

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Verzendkosten €: 0
 ● Type: Bureaustoel

OMSCHRIJVING:
bureaustoel design wit hoge rugleuning | Kantoor
bureaustoel design wit hoge rugleuning

In een prettig ingerichte omgeving is het vooriedereen fijner werken. Dat geldt voor de kleuren en gebruikte materialen maarzeker voor de inrichting van het kantoor of de thuiswerkplek. Een goedebureaustoel die er ook nog eens fantastisch uitziet maakt dan alle verschil.

Deze bureaustoel is strak ontworpen en er is gedachtaan de kleinste details zoals een fraai chromen frame en een zorgvuldigafgewerkte zitting. De stoel is in hoogte verstelbaar en heeft eenkantelfunctie die in één stand vast te zetten is. De stijlvol afgewerkte en invlakken verdeelde zitting geven de stoel een zakelijke design uitstraling. Destoel straalt een dynamiek uit die uitnodigt om lekker aan de slag te gaan. De designbureaustoel van Dutchfurn met hoge rugleuning doet het op kantoor evengoedals thuis. Deze bureaustoel heeft moderne én klassieke vormen waardoor hijpast in vrijwel ieder interieur. De Bureaustoel is verkrijgbaar in dekleuren zwart, wit en bruin.

Dutchfurn levert deze en andere design bureaustoelenuit voorraad. De prijzen zijn inclusief BTW en bezorging. Naast dit model heeftDutchfurn een groot assortiment designmeubels, ARBO NEN en NPR stoelen,bureaus en zadelkrukken. Wilt u advies over de inrichting of wilt u eenvoorstel voor grotere aantallen dan staan we ook graag voor u klaar.

Duurzaam
De bekleding van onze design bureaustoelen is samengesteld uit splitleer en PUleer. De volledige naam van PU is polyurethaan. Duurzamepolyurethaanbeschermlagen zorgen ervoor dat de levensduur van veel productenaanzienlijk wordt verlengd zodat ze veel langer meegaan, daarnaast is PUvolledig te recycleren. Het frame van onze bureaustoelen bestaat uit staal enaluminium, materialen die ook volledig recyclebaar zijn en voor 100% wordenhergebruikt. Onderhoud aan de stoelen hoeft er niet of nauwelijks plaats tevinden, vuil en vlekken kunnen eenvoudig met een vochtige doek en watallesreiniger of groene zeep worden verwijderd. De stoelen zijn uiterstduurzaam omdat ze erg lang meegaan en vrijwel geen onderhoud nodig hebben maarzijn vanuit milieuoogpunt ook duurzaam door de gebruikte materialen. Aan heteinde van hun levenscyclus kunnen de stoelen dus met een gerust hart ingeleverdworden bij de gemeentelijke milieustraat. Door deze eigenschappen voldoen debureaustoelen van Dutchfurn aan de kenmerken van de internationale ISO 14001gericht op een beter milieu en duurzaam ondernemen.
Direct leverbaar
360 graden draaibaar
Neigmechaniek
In te stellen op het gewicht
In hoogte verstelbaar
Framewerk is chroom
Bekleding is van PU

Afmetingen:
Zithoogte 45 54,5 cm
Zitbreedte 48,5 cm
Zitdiepte 47 cm

Rughoogte 108,5 - 118 cm
Armhoogte 65,5 75 cm

Totale breedte 55 cm


ADVERTEERDER:
Naam: Dutchfurn
Tel: 0756149738
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5172455/ko

Dutchfurn levert internationaal design voor nuchtere Hollandse prijzen. Bestel online, levering uit voorraad.
Vragen? Mail 24/7 info@dutchfurn.nl
of bel dagelijks tot 22.00 uur 075 614 9738

Deel deze advertentie met:
|