Kuipstoel Office zwart 5

Huis, Tuin en Inrichting > Bureaus en Bureaustoelen

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Verzendkosten €: 0
 ● Type: Bureaustoel

OMSCHRIJVING:
Kuipstoel Office zwart 5 | Eetkamerstoelen
Kuipstoel Office zwart 5

Leuk, lollig en heel erg trendy. Voor thuiswerk enhuiswerk, te gebruiken als bureaustoel of handig stoeltje voor erbij. Hetkussentje is gemaakt van hoogwaardig kunstleder en zorgt voor zitcomfort, ookbij langdurig zitten. Op zoek naar een leuke inrichting van je woonkamer, keuken ofwerkruimte? Met deze hippe kuipstoelen met onmiskenbare Scandinavisch designinvloeden gaat dat zeker lukken. De trendy kuipstoelen van Laforma maken vaniedere eettafel een gezellige eettafel en van iedere werkplek een leukewerkplek. Snel een broodje is voortaan net zo comfortabel als lekker langtafelen, de meest saaie vergaderingen zijn prima te doen met deze vrolijkestoel. Je bepaalt zelf waar je deze leuke veelzijdige stoel neerzet, alskeukenstoel, eetkamerstoel, vergader- of conferentiestoel, hij staat overaleven gezellig. De vol kunststof kuipzitting is sterk en biedt naast eenprettige zit ook een geweldige steun. Het kussentje van deze trendy stoel isgemaakt van hoogwaardig kunstleder en zorgt voor extra zitcomfort, zekerbij lang zitten. Het metalen onderstel met zwenkwieltjes is met staleninbus-bouten en een stalen plaat aan de stoel verbonden, het geheel vormt eenpraktisch onverwoestbare constructie en is met de duidelijke handleiding en hetmeegeleverde gereedschap erg makkelijk in elkaar te zetten.De geheel eigenkuipstoelen zijn ideaal voor thuis in de woonkamer of keuken maardoen het evengoed geweldig op beurzen, voor horeca gebruik inrestaurants, bedrijfskantines of op evenementen. Leuk en trendy inrichten kanprima met een bescheiden budget. Met de vele verfrissende varianten van dekunststof kuipstoel leveren wij Scandinavisch design van topkwaliteit voorde laagst mogelijke prijzen. De kuipstoelen van Laforma zijnleverbaar in steeds meer kleuren en uitvoeringen, de prijs is inclusief BTW enverzendkosten. Wil je advies over de inrichting of een voorstel voor grotereaantallen dan staan we ook graag voor je klaar.Milieu
De kunststof kuipen van onze stoelen zijn vervaardigd van polypropeen, kortwegPP. Het is een uiterst sterk materiaal wat prima bestand is tegenweersinvloeden, zuren, chemische oplosmiddelen en vuil worden en is praktischonbreekbaar. Het is daarom dat deze stof ook veelvuldig wordt toegepast in demedische wereld. Schoonhouden doe je deze stoelen het makkelijkst met eenvochtige doek en een beetje schoonmaakmiddel. De stoelen zijn uiterst duurzaamomdat ze erg lang meegaan en vrijwel geen onderhoud nodig hebben maar zijnvanuit milieuoogpunt ook duurzaam door de gebruikte materialen. Het materiaalPP is een van de meest makkelijk te recycleren materialen en kan voor 100%worden hergebruikt, je kan de stoelen aan het einde van hun levenscyclus dusmet een gerust hart inleveren bij de milieustraat. Door deze eigenschappenvoldoen de kuipstoelen van Laforma aan de kenmerken van de internationale ISO14001 gericht op een beter milieu en duurzaam ondernemen.
Levertijd 2-3 weken
Bekleding zitvlak

PU - Leer


Bekleding rugleuning

Kunststof


Onderstel

gelakt staal


Breedte van het zitvlak

44 cm


Totale breedte

48 cm


Diepte van het zitvlak

39 cm


Totale hoogte

82 cm


Hoogte van het zitvlak

48


Hoogte van de rugleuning

39 cm


Hoogte van de armleuning

-


Aantal Poten

4


In hoogte verstelbaar

nee


360 graden draaibaar

nee


Stapelbaar

Nee


Geschikt voor buitenshuis

Nee


Armleuningen

Nee


Bescherming tegen de vloeren

Nee


Verwijderba(a)r(e) kussen(s)

Nee


Montage

Ja


Maximum ondersteunend gewicht

120 kgADVERTEERDER:
Naam: Dutchfurn
Tel: 0756149738
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5172488/ko

Dutchfurn levert internationaal design voor nuchtere Hollandse prijzen. Bestel online, levering uit voorraad.
Vragen? Mail 24/7 info@dutchfurn.nl
of bel dagelijks tot 22.00 uur 075 614 9738
  • Prijs € 89,95
  • Datum plaatsing 09-04-17
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Dutchfurn
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 11-12-2013
  • Plaatsnaam Amsterdam
  • Telefoon 0756149738
  • Bekeken 9 x
  • Snelcode info 7390522

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Bezorgservice