Kuipstoel patchwork

Huis, Tuin en Inrichting > Stoelen

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Verzendkosten €: 0

OMSCHRIJVING:
Kuipstoel patchwork | Eetkamerstoelen
Kuipstoel patchwork


Opzoek naar een leuke inrichting van je woonkamer, keuken of werkruimte? Met dezehippe kuipstoelen met onmiskenbare Scandinavisch design invloeden gaat datzeker lukken De trendy kuipstoelen van Laforma maken van iedere eettafel eengezellige eettafel en van iedere werkplek een leuke werkplek. Snel een broodjeis voortaan net zo comfortabel als lekker lang tafelen, de meest saaievergaderingen zijn prima te doen met deze vrolijke stoel. Je bepaalt zelf waarje deze leuke veelzijdige stoel neerzet, als keukenstoel, eetkamerstoel,vergader- of conferentiestoel, hij staat overal even gezellig. De vol kunststofkuipzitting is sterk en biedt naast een prettige zit ook een geweldige steun. Debekleding van deze trendy stoel is ijzersterk textiel en zorgt voor extrazitcomfort, zeker bij lang zitten. De berkenhouten poten zijn met staleninbus-bouten en een stalen plaat aan de stoel verbonden, het geheel vormt eenpraktisch onverwoestbare constructie en is met de duidelijke handleiding en hetmeegeleverde gereedschap erg makkelijk in elkaar te zetten.


De geheel eigen kuipstoelen zijn ideaal voor thuis in de woonkamer ofkeuken maar doen het evengoed geweldig op beurzen, voor horecagebruik in restaurants, bedrijfskantines of op evenementen. Leuk en trendyinrichten kan prima met een bescheiden budget. Met de vele verfrissendevarianten van de kunststof kuipstoel leveren wij Scandinavisch design vantopkwaliteit voor de laagst mogelijke prijzen. De kuipstoelen van Laforma zijnuit voorraad leverbaar in steeds meer kleuren en uitvoeringen, de prijs isinclusief BTW en verzendkosten. Wil je advies over de inrichting of eenvoorstel voor grotere aantallen dan staan we ook graag voor je klaar.

Milieu
De kunststof kuipen van onze stoelen zijn vervaardigd van polypropeen, kortwegPP. Het is een uiterst sterk materiaal wat prima bestand is tegenweersinvloeden, zuren, chemische oplosmiddelen en vuil worden en is praktischonbreekbaar. Het is daarom dat deze stof ook veelvuldig wordt toegepast in demedische wereld. Schoonhouden doe je deze stoelen het makkelijkst met eenvochtige doek en een beetje schoonmaakmiddel. De stoelen zijn uiterst duurzaamomdat ze erg lang meegaan en vrijwel geen onderhoud nodig hebben maar zijnvanuit milieuoogpunt ook duurzaam door de gebruikte materialen. Het materiaalPP is een van de meest makkelijk te recycleren materialen en kan voor 100%worden hergebruikt, je kan de stoelen aan het einde van hun levenscyclus dusmet een gerust hart inleveren bij de milieustraat van uw gemeente. Door dezeeigenschappen voldoen de kuipstoelen van Dutchfurn aan de kenmerken van deinternationale ISO 14001 gericht op een beter milieu en duurzaam ondernemen.


 ● Materiaal: beukenhout en stof
 ● Afmetingen (bxdxh): 48x56x81 cm
 ● Gewicht: 7.5 kg
 ● Kleur: zwart-wit
 ● Onderhoud: Reinigen met een vochtige doek
 ● Montage: Gemakkelijk één persoon
 ● Stapelbaar: Nee
 ● Comfortabele zitting
 ● Ook verkrijgbaar in een model met armleuningen en een grijze variantADVERTEERDER:
Naam: Dutchfurn
Tel: 0756149738
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5172576/ko

Dutchfurn levert internationaal design voor nuchtere Hollandse prijzen. Bestel online, levering uit voorraad.
Vragen? Mail 24/7 info@dutchfurn.nl
of bel dagelijks tot 22.00 uur 075 614 9738
  • Prijs € 139,95
  • Datum plaatsing 09-04-17
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Dutchfurn
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 11-12-2013
  • Plaatsnaam Amsterdam
  • Telefoon 0756149738
  • Bekeken 18 x
  • Snelcode info 7390591

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Bezorgservice