Kuipstoel Ragno zwart

Huis, Tuin en Inrichting > Stoelen

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Verzendkosten €: 0

OMSCHRIJVING:
Kuipstoel Ragno zwart | Scandinavisch design
Kuipstoel Ragno zwart

Opzoek naar een leuke inrichting van je woonkamer, keuken of werkruimte? Met dezehippe kuipstoelen met onmiskenbare Scandinavisch design invloeden gaat datzeker lukken De trendy kuipstoelen van Dutchfurn maken van iedere eettafel eengezellige eettafel en van iedere werkplek een leuke werkplek. Snel een broodjeis voortaan net zo comfortabel als lekker lang tafelen, de meest saaievergaderingen zijn prima te doen met deze vrolijke stoel. Je bepaalt zelf waarje deze leuke veelzijdige stoel neerzet, als keukenstoel, eetkamerstoel,vergader- of conferentiestoel, hij staat overal even gezellig. De vol kunststofkuipzitting is sterk en biedt naast een prettige zit ook een geweldige steun.Het kussentje van deze trendy stoel is gemaakt van hoogwaardig kunstleder enzorgt voor extra zitcomfort, zeker bij lang zitten. De eikenhouten poten zijnmet stalen inbus-bouten en een stalen plaat aan de stoel verbonden, het geheelvormt een praktisch onverwoestbare constructie en is met de duidelijkehandleiding en het meegeleverde gereedschap erg makkelijk in elkaar te zetten.

De geheel eigen kuipstoelen zijn ideaal voor thuis in de woonkamer ofkeuken maar doen het evengoed geweldig op beurzen, voor horecagebruik in restaurants, bedrijfskantines of op evenementen. Leuk en trendyinrichten kan prima met een bescheiden budget. Met de vele verfrissendevarianten van de kunststof kuipstoel leveren wij Scandinavisch design vantopkwaliteit voor de laagst mogelijke prijzen. De kuipstoelen van Dutchfurnzijn uit voorraad leverbaar in steeds meer kleuren en uitvoeringen, de prijs isinclusief BTW en verzendkosten. Wil je advies over de inrichting of eenvoorstel voor grotere aantallen dan staan we ook graag voor je klaar.Milieu
De kunststof kuipen van onze stoelen zijn vervaardigd van polypropeen, kortwegPP. Het is een uiterst sterk materiaal wat prima bestand is tegenweersinvloeden, zuren, chemische oplosmiddelen en vuil worden en is praktischonbreekbaar. Het is daarom dat deze stof ook veelvuldig wordt toegepast in de medischewereld. Schoonhouden doe je deze stoelen het makkelijkst met een vochtige doeken een beetje schoonmaakmiddel. De stoelen zijn uiterst duurzaam omdat ze erglang meegaan en vrijwel geen onderhoud nodig hebben maar zijn vanuitmilieuoogpunt ook duurzaam door de gebruikte materialen. Het materiaal PP iseen van de meest makkelijk te recycleren materialen en kan voor 100% wordenhergebruikt, je kan de stoelen aan het einde van hun levenscyclus dus met eengerust hart inleveren bij de milieustraat van uw gemeente. Door dezeeigenschappen voldoen de kuipstoelen van Dutchfurn aan de kenmerken van deinternationale ISO 14001 gericht op een beter milieu en duurzaam ondernemen.
Bekleding zitvlak

PU - Leer


Bekleding rugleuning

Kunststof


Onderstel

Eikenhout

AFMETINGEN

Breedte van het zitvlak

44 cm


Totale breedte

48 cm


Diepte van het zitvlak

39 cm


Totale hoogte

83 cm


Hoogte van het zitvlak

48 cm


Hoogte van de rugleuning

35 cm


Hoogte van de armleuning

-


Diameter van de poten

2,5 X 4 cm


Afstand tussen de 2 achterste poten

48 cm


Afstand tussen de 2 voorste poten

48 cm
ADVERTEERDER:
Naam: Dutchfurn
Tel: 0756149738
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5172582/ko

Dutchfurn levert internationaal design voor nuchtere Hollandse prijzen. Bestel online, levering uit voorraad.
Vragen? Mail 24/7 info@dutchfurn.nl
of bel dagelijks tot 22.00 uur 075 614 9738
  • Prijs € 69,95
  • Datum plaatsing 09-04-17
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Dutchfurn
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 11-12-2013
  • Plaatsnaam Amsterdam
  • Telefoon 0756149738
  • Bekeken 9 x
  • Snelcode info 7390593

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Bezorgservice