DE BESTE beveiligingscamera met 24/7 surveillance.

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
10-05-16
conditie
nieuw
adverteerder
Redactie Team
type
aangeboden
adverteert sinds
16-10-2014
plaatsnaam
Amsterdam
telefoon
n.v.t.
gezien
4 x
snelcode info
7401883

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huis, Tuin en Inrichting > Overige Huis, Tuin en Inrichting

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden

OMSCHRIJVING:

Een beveiligingscamera kopen

Heeft u er wel een over na gedacht om een beveiligingscamera te kopen? Wellicht wilt u uw auto in de gaten houden op de oprit of een camera gericht op de achterdeur? Bent u op leeftijd en wilt u zien wie er voor uw deur staat? Er zijn vele redenen om te kiezen voor beveiligingscameras en vandaag de dag hoeft de installatie ook helemaal niet ingewikkeld te zijn. Veel cameras werken samen met uw telefoon en computer waardoor alles snel en makkelijk te volgen is.

U bent op zoek naar een beveiligingscamera

U bent tot de conclusie gekomen dat u graag èèn of meerdere beveiligingscameras wilt aanschaffen. Er zijn heel veel cameras op de markt en het kan lastig zijn de juiste camera te vinden. Bedenk van te voren goed wat uw wensen zijn. Denk bijvoorbeeld aan opnemen in het donker, niet alle cameras hebben deze functie. Er zit ook veel verschil in de beeldkwaliteit, van haarscherp tot iets minder scherp. Waar kunt u zoal uit kiezen?

Wifi en IP cameras

Een Wifi camera, ook wel IP camera genoemd, gebruikt het internet om verbinding te maken met het netwerk en de recorder. U hoeft hiervoor dus geen kabels te trekken. Wel heeft de camera voeding nodig, de meeste cameras moeten nog wel aangesloten worden via een stopcontact. Deze cameras zijn makkelijk te bedienen via uw PC of telefoon en u kunt de beelden hier dan ook naartoe laten zenden. Deze cameras zijn er voor binnen en buiten, voor dag en nacht. Het voordeel van IP cameras is dat deze als set meestal zo groot te maken zijn als u wilt, u kiest makkelijk zelf het aantal benodigde cameras.

Analoge cameras

Analoge cameras werken dus via een bekabelde verbinding. Van oudsher staan analoge cameras er bekend om goed met verschillende licht sterktes om te kunnen gaan. Daarnaast gebruikt u een recorder om uw beelden op te slaan. Het voordeel van analoge cameras is dat ze in het algemeen iets goedkoper zijn dan IP cameras

De webshop

Op de site is het assortiment enorm. Zowel op het gebied van IP cameras als analoge cameras en recorders. Voor ieders wensen is er een geschikte camera te vinden. Daarnaast zijn alle accessoires en kabels ook beschikbaar. Beveiligingscameras is specialist op het gebied van beveiligingscameras en dat merkt u meteen als u de website bezoekt. U aankoop wordt gratis bezorgd en daarop krijgt u ook nog een twee jaar garantie! Natuurlijk is de prijs ook nog eens het allerlaagst. Ondanks dat de prijs super scherp is kunt u ook nog eens goed service verwachten, u kunt terecht met al uw vragen

 


ADVERTEERDER:
Naam: Redactie Team
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5177441/ko

Deel deze advertentie met:
|