Kuipstoel legno oranje

Huis, Tuin en Inrichting > Stoelen

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Verzendkosten €: 0

OMSCHRIJVING:
Kuipstoel legno oranje | Scandinavisch design
Kuipstoel legno oranje

Opzoek naar een leuke inrichting van je woonkamer, keuken of werkruimte? Met dezehippe kuipstoelen met onmiskenbare Scandinavisch design invloeden gaat datzeker lukken De trendy kuipstoelen van Dutchfurn maken van iedere eettafel eengezellige eettafel en van iedere werkplek een leuke werkplek. Snel een broodjeis voortaan net zo comfortabel als lekker lang tafelen, de meest saaievergaderingen zijn prima te doen met deze vrolijke stoel. Je bepaalt zelf waarje deze leuke veelzijdige stoel neerzet, als keukenstoel, eetkamerstoel,vergader- of conferentiestoel, hij staat overal even gezellig. De vol kunststofkuipzitting is sterk en biedt naast een prettige zit ook een geweldige steun.Het kussentje van deze trendy stoel is gemaakt van hoogwaardig kunstleder enzorgt voor extra zitcomfort, zeker bij lang zitten. De eikenhouten poten zijnmet stalen inbus-bouten en een stalen plaat aan de stoel verbonden, het geheelvormt een praktisch onverwoestbare constructie en is met de duidelijkehandleiding en het meegeleverde gereedschap erg makkelijk in elkaar te zetten.

De geheel eigen kuipstoelen zijn ideaal voor thuis in de woonkamer ofkeuken maar doen het evengoed geweldig op beurzen, voor horecagebruik in restaurants, bedrijfskantines of op evenementen. Leuk en trendyinrichten kan prima met een bescheiden budget. Met de vele verfrissendevarianten van de kunststof kuipstoel leveren wij Scandinavisch design vantopkwaliteit voor de laagst mogelijke prijzen. De kuipstoelen van Dutchfurnzijn uit voorraad leverbaar in steeds meer kleuren en uitvoeringen, de prijs isinclusief BTW en verzendkosten. Wil je advies over de inrichting of eenvoorstel voor grotere aantallen dan staan we ook graag voor je klaar.Milieu
De kunststof kuipen van onze stoelen zijn vervaardigd van polypropeen, kortwegPP. Het is een uiterst sterk materiaal wat prima bestand is tegenweersinvloeden, zuren, chemische oplosmiddelen en vuil worden en is praktischonbreekbaar. Het is daarom dat deze stof ook veelvuldig wordt toegepast in de medischewereld. Schoonhouden doe je deze stoelen het makkelijkst met een vochtige doeken een beetje schoonmaakmiddel. De stoelen zijn uiterst duurzaam omdat ze erglang meegaan en vrijwel geen onderhoud nodig hebben maar zijn vanuitmilieuoogpunt ook duurzaam door de gebruikte materialen. Het materiaal PP iseen van de meest makkelijk te recycleren materialen en kan voor 100% wordenhergebruikt, je kan de stoelen aan het einde van hun levenscyclus dus met eengerust hart inleveren bij de milieustraat van uw gemeente. Door dezeeigenschappen voldoen de kuipstoelen van Dutchfurn aan de kenmerken van deinternationale ISO 14001 gericht op een beter milieu en duurzaam ondernemen.
Bekleding zitvlakPU - Leer
Bekleding rugleuningKunststof
OnderstelEikenhout
AFMETINGEN
Breedte van het zitvlak44 cm
Totale breedte48 cm
Diepte van het zitvlak39 cm
Totale hoogte83 cm
Hoogte van het zitvlak48 cm
Hoogte van de rugleuning35 cm
Hoogte van de armleuning-
Diameter van de poten2,5 X 4 cm
Afstand tussen de 2 achterste poten48 cm
Afstand tussen de 2 voorste poten48 cm

ADVERTEERDER:
Naam: Dutchfurn
Tel: 0756149738
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5663528/ko

Dutchfurn levert internationaal design voor nuchtere Hollandse prijzen. Bestel online, levering uit voorraad.
Vragen? Mail 24/7 info@dutchfurn.nl
of bel dagelijks tot 22.00 uur 075 614 9738
  • Prijs € 69,95
  • Datum plaatsing 26-03-17
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Dutchfurn
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 11-12-2013
  • Plaatsnaam Amsterdam
  • Telefoon 0756149738
  • Bekeken 10 x
  • Snelcode info 8400141

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Bezorgservice