Manager R&D

BredenoordWat houdt de functie van Manager R&D in?
In de rol van Manager R&D ben jij verantwoordelijk voor het (mede)vormgeven en uitvoeren van de lange termijn visie op techniek binnen Bredenoord. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het leiden, coördineren en efficiënt laten uitvoeren van de werkzaamheden op onze R&D-afdeling. Daarbij richt je je op de technologische ontwikkelingen binnen de energiemarkt en vertaal je deze naar (lange termijn) ontwikkelingsprogramma's. Je vervult een spilfunctie, waarbij je betrokken bent bij de hele 'product life cycle' en de verbinding zoekt met de decentrale engineeringsafdelingen (Rental, Sales &service en Solutions). Je houdt hierbij rekening met de verschillende focusgebieden van de afdelingen.

Tot je verantwoordelijkheden behoren verder:

-R&D-beleidsontwikkeling en -realisatie;
-Vastellen en registreren van de interne behoeften aan onderzoek, ontwikkeling, nieuwe en te vernieuwen producten;
-Zorgen dat ontwikkelingsprogramma's worden uitgevoerd. Hierbij houd je rekening met het opgestelde programma van eisen, de beschikbare budgetten en het tijdsplan;
-Het bouwen en onderhouden van een extern netwerk aan expertises;
-Het extern vertegenwoordigen en presenteren van de R&D-activiteiten van Bredenoord.Bedrijfsomschrijving


Wie is Bredenoord?
Bredenoord levert betrouwbare stroom. Dit doen we via internationale verhuur en verkoop van stroomaggregaten en toebehoren, maar ook met innovatieve oplossingen die zich richten op niet fossiele brandstoffen, verhoging van rendement en emissiereductie.

Vanuit die energievisie ontwikkelen wij in eigen huis en in samenwerking met partners, verschillende slimme en innovatieve oplossingen. Sinds onze oprichting in 1937 combineren we onze passie voor techniek met ondernemerschap. Onze vakmensen met een unieke mentaliteit van pragmatiek, betrouwbaarheid en een oog voor duurzame technologie werken aan de verdere ontwikkeling van energiesystemen en voorzien op die manier vele partijen van innovatieve en duurzame oplossingen.
Functie-eisen


Wat vragen we van je?

-Een afgeronde technische opleiding op minimaal HBO niveau;
-Ruime leidinggevende ervaring binnen de techniek;
-Ervaring en/of sterke affiniteit met opkomende technologieën (in de energiemarkt) als buffertechnologie en "internet of things" (IoT);
-Je bent een inspirerende leidinggevende die In staat is om meerdere leiderschapsstijlen te hanteren;
-Je bent sterk in projectmanagement en beheerst zowel lineaire als agile processen;
-Je beschikt over uitstekende communicatieve en analytische vaardigheden;
-Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel mondeling en schriftelijk, bij voorkeur ook Duits.Arbeidsvoorwaarden


Wat biedt Bredenoord jou?
Kom jij Bredenoord versterken, dan stap je binnen bij een groeiende organisatie met een sterke focus op internationalisatie en innovatie. Je vertegenwoordigt een sterk merk met een gedegen reputatie. Je werkplek is uitdagend en bevindt zich binnen een ambitieuze onderneming waar passie voor techniek een belangrijke rol speelt. We bieden je veel ruimte om de functie zelfstandig vorm te geven en er is ruimte voor groei en ontplooiing. Als Manager R&D kun je bij ons rekenen op een marktconform salaris en goede aanvullende arbeidsvoorwaarden. Verder werk je in een informeel team met een prettige werksfeer.
Sollicitatieprocedure


Contact

Meer weten over de vacature van Manager R&D? Bel of mail dan met Mascha Milder, Recruiter. 06- 41678627 / – Klik op de solliciteer-button om te solliciteren –. Zij staat je graag te woord!


Locatie: Apeldoorn

Salaris indicatie:

Uur: 40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15706322/bredenoord-manager-randd-apeldoorn
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Bredenoord
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 05-06-2018
  • Plaatsnaam Apeldoorn
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 1 x
  • Snelcode info 21570093

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.