SymWriter 2 (Widgit Symbolensoftware)
SymWriter 2 (Widgit Symbolensoftware)

Symwriter is de tekstverwerker om te schrijven met symbolen. Geschikt voor leerlingen die zelfstandig kunnen werken en extra ondersteuning kunnen gebruiken bij het leren lezen en schrijven. 


 ● zelfstandig schrijven met symbolen
 ● auditieve feedback van het geschreven woord
 ● pictoschrijven met symbool raster
 ● pictoschrijven met aangepaste computerbediening
 ● slimme symbolenschrijver: symbolen passen zich aan bij de zinsbouw
 ● spellingscontrole met symbolen.


Klik hier om nog meer informatie over dit programma te bekijken.

Communicate Symwriter is een eenvoudige tekstverwerker waarbij met symbolen getypt kan worden. Geschikt voor kinderen die beginnen met leren lezen en schrijven. Doordat bij ieder geschreven woord een symbool verschijnt en het woord uitgesproken wordt, leren kinderen sneller de betekenis van een woord kennen. De symbolen verschijnen automatisch boven de tekst of in een venster naast het tekstdocument. Kinderen die niet met het toetsenbord kunnen schrijven kunnen uit een dynamisch kaart (ook wel raster genoemd) op het scherm, de symbolen en woorden kiezen en in de tekst plaatsen. Symwriter beschikt bovendien over een krachtige spellingscontrole, waarbij m.b.v. symbolen het juiste woord gekozen kan worden. Zoals alle Widgit programma’s beschikt ook Symwriter over spraakuitvoer. Bovendien kan het programma ook in het Engels gebruikt worden, een prachtige ondersteuning voor kinderen die beginnen met het leren van Engels. Ook hier weer zorgt de spraakuitvoer voor de benodigde auditieve feedback en de symbolen voor de visuele ondersteuning.

Na ontvangst van de betaling ontvangt u een licentiebrief per mail met daarin de downloadlink om het programma te installeren, en een licentiecode om het programma te activeren. De software is volledig in het Nederlands.

Symwriter is geschikt voor Windows 11, 10, 8, 7, XP en Vista, in 32 en 64 bits. Kan ook in een netwerk geïnstalleerd worden. 

Op deze software is 9% BTW van toepassing.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Widgit Software


Bekijk de website van de adverteerder

Bezorgservice