Antquarium Ledlight Forest Mierenboerderij

prijs
€ 34,99
datum plaatsing
25-03-16
conditie
nieuw
adverteerder
Ants Kingdom
type
aangeboden
adverteert sinds
25-03-2016
plaatsnaam
Apeldoorn
telefoon
0557501125
gezien
14 x
snelcode info
7076100

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Dieren en Toebehoren > Insecten en Spinnen

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:

Antquarium Ledlight Forest Mierenboerderij
----- Inclusief gratis boekje Mieren zijn helden! -----
----- Inclusief ledstrip en batterijen -----
Mierenboerderij Forest
Kijk hoe mieren leven en tunnels graven tussen de wortels van planten. In de gel graven de mieren hun gangen en zie je ook nog hoe planten groeien. Je hoeft de planten geen water en de mieren geen eten te geven. Alles wat ze nodig hebben zit in de gel. Deze uitvoering leveren we met Ledverlichting strip en als enige in Nederland inclusief de benodigde battrijen.
Antquarium
Een hightech leefomgeving voor mieren. Gebaseerd op de techniek die Nasa gebruikte om leven in een gewichtloze omgeving te bestuderen. Het is geheel self supporting, de blauw gel dient zowel als voedsel, vocht en onderdak. Enige wat je zelf moet toevoegen aan de container (16,5 x 15,2 x 3,2 cm) zijn de mieren zelf.
Specificaties
Inbegrepen: Het product bevat 1 mierenboerderij, een vergrootglas om de mieren van heel dichtbij te kunnen observeren; een staafje om de eerste aanleg voor het nest te maken (zeer eenvoudig, slechts vier gaten maken) en een instructieboekje met interessante wetenswaardigheden over de mier. Verder is een buisje zaadjes toegevoegd voor de groei van plantjes (gebruik de zaadjes met mate om schimmelvorming te voorkomen!!)
 
Niet Inbegrepen:
De mieren, we adviseren een mierenfamilie. Deze kun je direct hierboven meebestellen. In combinatie met een Mierenboerderij bij ons aangeschaft en het op de juiste wijze aanmaken van de gel bieden wij garantie dat de mieren daadwerkelijk zullen graven. Gebruik gedestilleerd water voor het aanmaken van de gel (zie ook de handleiding hier).
Hoe lang leven mieren in de Antquarium?
Mieren leven tussen de 60 dagen en een jaar. Als je ze vangt of koopt, weet je niet hoe oud ze precies zijn en hoe lang ze nog zullen leven. Gemiddeld houden onze mieren het een aantal maanden vol (soms horen wij wel eens verhalen van langer dan een jaar).
Hoe lang blijft de gel een voedingsbron voor de mieren?
De gel van Antquarium is een complete voedingsbron voor de mieren. Aangezien ze niet veel eten (en zelfs het afval van de gel opgraven en weer hergebruikt) kunnen ze hier maanden tot maximaal een jaar mee doen.

Is je gel op, begin dan gewoon een nieuwe boerderij met de Mierenboerderij Refills. Je kunt mieren uit de tuin gebruiken, dan wel grote aantallen (50-100) plaatsen of je een mierenfamilie bestellen via onze website.

EXTRA KENMERKEN:
 ● Soort: Mieren

ADVERTEERDER:
Naam: Ants Kingdom
Tel: 0557501125
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5071213/ko

Deel deze advertentie met:
|
gewoon beestachtig goed