Mierenboerderij Cube S

prijs
€ 14,99
datum plaatsing
25-03-16
conditie
nieuw
adverteerder
Ants Kingdom
type
aangeboden
adverteert sinds
25-03-2016
plaatsnaam
Apeldoorn
telefoon
0557501125
gezien
6 x
snelcode info
7076118

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Dieren en Toebehoren > Insecten en Spinnen

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:

Mierenboerderij Cube S
Een degelijke mierenboerderij van gips in een kunststof cube. Je kunt helemaal om deze Mierenboerderij heen kijken. Gratis bij dit product ontvang je ons boekje en handleiding Mieren zijn helden!.

De mierenboerderij is ideaal om te starten. Daarbij is deze uitvoering zeer geschikt voor vrijwel alle mierensoorten (vooral voor de wat kleinere soorten).

In het gips is een uitsparing gemaakt om een beetje water toe te voegen. Precies in het midden bovenop. Zo kun je de mierenboerderij iets vochtig houden. Deze uitsparing is een paar cm hoog en via de bovenkant  te vullen met water. Dat kan met de bijgeleverde pipet of een spuitflesje, dit spuitflesje is in de categorie vocht ook verkrijgbaar. Het water trekt vervolgens in het gips.

Het bovenste deel is ook te gebruiken als Arena, echter adviseren we een losse arena aan te sluiten, zodat je gemakkelijker voeding kunt toedien en het afval van de kolonie kunt opruimen. Bij elke arena leveren we gratis koppelmaterialen mee (aansluitslang etc).
Uitbreidbaar
Deze Mierenboerderij is via de 10 mm opening aan de zijkant eenvoudig te koppelen met andere nest en buitenverblijven. Zie fotos voor mogelijke voorbeelden.
Keuze Mierenkolonie
Deze boerderij is geschikt voor vrijwel alle mierensoorten. Alleen niet voor grotere kolonies van soorten als Camponotus (grotere soorten met grotere aantallen). De kolonie leveren we in een reageerbuis en aansluitmaterialen om aan te sluiten op de opening in het cube nest.
Voedingsset
Het dieet van een Lasius mierenkolonie bestaat uit een combinatie van suikerwater, honingdauw en fruitvliegjes en bij een Messor kolonie worden daar nog zaden aan toegevoegd. Een voedingssetje is hierboven bij te bestellen.
Nest Specificaties
Lengte: 10cm
Diepte: 8cm
Hoogte: 8cm
Dikte: 3cm (nestdeel 1,2 cm)
Aantal aansluitmogelijkheden: 1 (10mm)
Aantal kamers: 4 (in verschillende delen rondom)
Aantal mieren: geschikt tot 200 mieren voor de kleinere soorten
Bevochtiging systeem: van bovenaf in uitsparing
Beschutting: we adviseren een deel donker te maken (afplakken of met doek)
Jachtgebied arena, buitenverblijf inbegrepen: Ja, klein deel bovenop (advies: extra aansluiten)
Duur vochtigheid nest: 2-4 weken, afhankelijk van aantal mieren en de omgevingstemperatuur.

EXTRA KENMERKEN:
 ● Soort: Mieren

ADVERTEERDER:
Naam: Ants Kingdom
Tel: 0557501125
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5071223/ko

Deel deze advertentie met:
|