Mierenboerderij Arena M 12x9x6.5cm

prijs
€ 19,99
datum plaatsing
25-03-16
conditie
nieuw
adverteerder
Ants Kingdom
type
aangeboden
adverteert sinds
25-03-2016
plaatsnaam
Apeldoorn
telefoon
0557501125
gezien
5 x
snelcode info
7076120

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Dieren en Toebehoren > Insecten en Spinnen

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:

Mierenboerderij Arena M

Deze arena is gemaakt van plexiglas en heeft de afmeting 12x9x6.5cm. De lijn Arenas van Mierenboerderij is geschikt om te gebruiken als buitenverblijf bij een nest. De Arena is afgesloten met een keurig ventilatie deksel. Dit deksel is los te halen om onderhoud te kunnen doen in de Arena (voedsel toedienen, afval verwijderen). De natuurlijke situatie van een buitengebied wordt door de lucht ventilatie benadrukt en gaat schimmelvorming en een teveel aan vocht tegen. De Arena heeft aansluitmogelijkheden aan beide zijden. Een flexibel buisje met een mm van 1 cm past hier goed in. Het is daarmee hermetisch afgesloten, zodat de mieren niet kunnen ontsnappen.

Gedrag mieren
Een mierenkolonie gebruikt de Arena om hier hun afval te brengen, dode mieren af te voeren (begraafplaats) en voeding en nestmaterialen op te halen. Door de opening bovenin kun je de Arena onderhouden. De opening in het deksel is goed afgesloten met een mooi ventilatie deksel. Voor gebruik en toelichting zie de instructies.
Specificaties
Bij bestelling van dit product ontvang je:
- Arena M van plexiglas met de afmetingen: 12x9x6.5
- Een afsluitbaar ventilatie deksel voor de bovenzijde
- Benodigde aansluitmaterialen (buisje en koppelstuk)
- Aansluitmogelijkheden aan weerszijden (1cm)
Uitbreiden?
De Arena is ook in twee andere formaten te verkrijgen en de openingen van de verschillende Arenas zijn op precies positie in de zijkanten aangebracht. Je sluit ze dus keurig strak op elkaar aan met bijgeleverde transparante slangen.
Kolonie kweken
Je kunt met alleen een Arena ook prima een beginnende kolonie kweken. Kies hierboven een kolonie voor een combinatie (aanbiedings) prijs. Koppelstuk en aansluitslang leveren wij dan gratis bij.

EXTRA KENMERKEN:
 ● Soort: Mieren

ADVERTEERDER:
Naam: Ants Kingdom
Tel: 0557501125
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5071288/ko

Deel deze advertentie met:
|