Cube Arena S

prijs
€ 7,99
datum plaatsing
25-03-16
conditie
nieuw
adverteerder
Ants Kingdom
type
aangeboden
adverteert sinds
25-03-2016
plaatsnaam
Apeldoorn
telefoon
0557501125
gezien
4 x
snelcode info
7076137

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Dieren en Toebehoren > Insecten en Spinnen

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:

Mierenboerderij Cube S Arena
 
Een degelijke arena in cube vorm. Je kunt helemaal om deze Arena heen kijken. Deze arena is ideaal om mee te starten.

Deze arena is gemaakt van plexiglas in een cubevorm heeft de afmeting 8x10x8cm. De lijn Arenas van Mierenboerderij is geschikt om te gebruiken als buitenverblijf bij een nest. Deze arena is ideaal om mee te starten. De uitvoering is geschikt voor vrijwel alle mierensoorten (vooral voor de wat kleinere soorten).

De Arena is afgesloten met een eenvoudig deksel. Dit deksel is los te halen om onderhoud te kunnen doen in de Arena (voedsel toedienen, afval verwijderen). De Arena heeft aansluitmogelijkheden aan beide zijden. Een flexibel buisje met een buitendiameter van 1 cm past hier goed in. Het is daarmee hermetisch afgesloten, zodat de mieren niet kunnen ontsnappen.
 
Gedrag mieren
Een mierenkolonie gebruikt de Arena om hier hun afval te brengen, dode mieren af te voeren (begraafplaats) en voeding en nestmaterialen op te halen. Door de opening bovenin kun je de Arena onderhouden. De opening in het deksel is goed afgesloten met een mooi ventilatie deksel. Voor gebruik en toelichting zie de instructies.
 
Specificaties
Bij bestelling van dit product ontvang je:
- Arena Cube van plexiglas met de afmetingen: 8x10x8
- Een afsluitbaar deksel voor de bovenzijde
- Benodigde aansluitmaterialen (buisje en koppelstuk bij aanschaf mierenkolonie).
- Aansluitmogelijkheden aan weerszijden (1cm)
 
Uitbreiden?
De Arena is ook in twee andere formaten te verkrijgen en de openingen van de verschillende Arenas zijn op precies positie in de zijkanten aangebracht. Je sluit ze dus keurig strak op elkaar aan met bijgeleverde transparante slangen.
 
Kolonie kweken
Je kunt met alleen een Arena ook prima een beginnende kolonie kweken. Kies hierboven een kolonie voor een combinatie (aanbiedings) prijs. Koppelstuk en aansluitslang leveren wij dan gratis bij.

EXTRA KENMERKEN:
 ● Soort: Mieren

ADVERTEERDER:
Naam: Ants Kingdom
Tel: 0557501125
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5071255/ko

Deel deze advertentie met:
|
gewoon beestachtig goed