Mierenfamilie met 15-20 werksters

prijs
€ 11,99
datum plaatsing
25-03-16
conditie
nieuw
adverteerder
Ants Kingdom
type
aangeboden
adverteert sinds
25-03-2016
plaatsnaam
Apeldoorn
telefoon
0557501125
gezien
6 x
snelcode info
7076144

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Dieren en Toebehoren > Insecten en Spinnen

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:

Mierenfamilie

Harde werksters
Deze werkstermieren komen uit Spanje en zijn elke periode van het jaar actief. Daarmee zijn ze heel geschikt voor gel mierenboerderijen. Deze mierenfamilie met 15 tot 20 werksters is speciaal voor de Gel mierenboerderij, Antquarium en Antworks en Antfarm producten.
Product Antworld
LET OP: producten van het merk Antworld (elders verkrijgbaar) blijken niet of slecht te werken. De mieren accepteren deze gel meestal niet. Aanschaf is bij deze producten op eigen risico. De producten uit onze webwinkel zijn allemaal geschikt, daar geven we garantie op.
Verzending en verpakking
Je ontvangt de mieren in een buisje en we hebben een digitale handleiding met informatie over onder andere de plaatsing van de mieren. Hoe oud de mieren precies zijn en hoe lang ze leven in de gel is niet op voorhand te zeggen. Dit is namelijk van veel factoren afhankelijk. Gemiddeld leven ze hierin een paar maanden tot langer dan een half jaar. Bij aanschaf van alleen een mierenfamilie verzenden wij per brievenbusdoos (brievenbusdoos). De mierenfamilie kan vervolgens nog tot een week bewaard blijven (voor in de gel geplaatst). Neem voor langere bewaartips contact met ons op.
Garantie en service
We geven garantie dat de mieren graven in de producten die we aanbieden. Doen ze dat niet of gaan ze binnen twee weken allemaal dood (bij goede verzorging/installatie), dan zorgen wij voor gratis vervanging.

EXTRA KENMERKEN:
 ● Soort: Mieren

ADVERTEERDER:
Naam: Ants Kingdom
Tel: 0557501125
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5071296/ko

Deel deze advertentie met:
|
gewoon beestachtig goed