Frans Bauer - L. Bovee

prijs
bieden
datum plaatsing
24-04-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Eva
type
aangeboden
adverteert sinds
19-05-2011
plaatsnaam
Hoenderloo
telefoon
n.v.t.
gezien
1 x
snelcode info
779619

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Frans Bauer - L. Bovee.
1e druk, 2007. Biografie?n van musici, Nederlandstalig.
ISBN 9789043910224. Gebonden, 154 blz..

Op 12 april 2007 verschijnt de biografie over de populaire volkszanger. Het boek, geschreven door Louis Bovée, biedt een unieke kijk in het leven van Frans. Auteur Louis Bovée volgt Frans Bauer al sinds 2002 zeer nauw. Ze hebben vele gesprekken gevoerd om de tekst voor dit boek op te tekenen. In 'Frans Bauer' vertelt de hoofdrolspeler openhartig over zijn carrière, zijn privéleven en de relatie met zijn fans. Ook komen alle mensen aan het woord die een belangrijke invloed op hem hebben gehad.
Het boek begint met de meest ingrijpende gebeurtenis in zijn carrière: het niet doorgaan van de vijftien concerten in Ahoy in december 2006, omdat er een poliep op zijn stembanden was aangetroffen.
Het boek 'Frans Bauer' bestaat uit drie hoofdonderwerpen: het eerste deel heeft als titel "De liefde", het tweede "Het geluk" en het derde "Het verdriet". De foto's zijn onder meer afkomstig uit de privécollectie van Frans Bauer en zijn familie.
"In dit boek leest u wie ik ben en hoe mijn leven is verlopen. Hoe ik mijn dromen heb verwezenlijkt. Ik heb veel geluk gehad, maar ook geluk afgedwongen door altijd in mezelf te blijven geloven. Als je gelooft in jezelf, kun je bereiken wat je wilt bereiken." Frans Bauer.

Deel deze advertentie met:
|
de beste slechtweervoorziening