Cursus Gebarentaal

prijs
€ 205
datum plaatsing
03-12-12
conditie
nieuw
adverteerder
Gebarentaal voor Iedereen…
type
aangeboden
adverteert sinds
03-12-2012
plaatsnaam
Arnhem
telefoon
n.v.t
gezien
104 x
snelcode info
1671108

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Voor iedereen die gebarentaal wil leren is het nu mogelijk om een cursus te volgen. Wij bieden verschillende cursussen aan, waarvan de meest bekende cursus NGT-AB1 (cursus Nederlands Gebarentaal voor Algemeen Belangstellenden).

Deze cursus bestaat uit 12 lessen van elk 2 uur, inclusief pauze. In de cursus leert u hoe te communiceren in het dagelijkse leven met gebarentaal. Verschillende thema's worden behandeld, zoals eten en drinken, wonen en begroetingen.

Er is ook aandacht voor de grammatica van de Nederlandse gebarentaal en worden de omgangsvormen van de dovengemeenschap (Dovencultuur) behandeld. Tijdens alle lessen wordt meteen gecommuniceerd in Gebarentaal. Dit is om de visuele vaardigheden te stimuleren en te ontwikkelen. Als men niks hoort, gaat men beter kijken, dit verhoogt de kans op betere gebarenvaardigheid.

Na deze cursus is het mogelijk om vervolgcursussen te volgen, NGT-AB module 2 en NGT-AB module 3. Tijdens deze cursussen, die bestaan uit 12 lessen van elk 2 uur (inclusief pauze), gaan we vooral dieper in op de grammatica van Nederlandse Gebarentaal.

Daarnaast willen we ook ??n Gebarenavond met certificatenuitreiking voor belangstellenden aanbieden. Doel hiervan is dat we op deze avonden gezellig met vrijwilligers (met NGT vaardigheden) kunnen oefenen met gebaren. Het programma van deze avonden verklappen we liever niet.

Wanneer? Hoe laat? ..

Voor meer informatie en/of inschrijving verwijzen we u graag naar onze websites.


Graag tot ziens bij onze cursus Gebarentaal!

[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|