Allround online marketeer

DPAIn jouw rol als online marketeer weet jij welke uitdagingen en kansen er liggen en heb je proactief contact met de relevante stakeholders. Jij bent verantwoordelijk voor de digitale groei. Je vertaalt proposities door naar campagnes. Hierbij zorg je voor het genereren van de juiste traffic en het behalen van conversie. Jij bent verantwoordelijk voor het opzetten, coördineren, monitoren en optimaliseren van online acties en eCommerce initiatieven ter bevordering van de online sales activiteiten. Een optimaal rendement behalen waar het klantbelang voorop staat is jouw doel. 

Je bent nieuwsgierig en op de hoogte van recente ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je verkent ontwikkelingen bij (potentiële) klanten en partners, maar ook bij de concurrent en consument. Je signaleert factbased kansen. Nieuw verkregen inzichten uit data vertaal je door naar mogelijkheden. Je zorgt voor een goede balans tussen de kosten en resultaten die binnen alle kanalen gemaakt worden. 

Jij bedenkt niet alleen de strategie; je bent een echte bouwer. Je zorgt met de ontwikkeling en implementatie van vernieuwde online oplossingen voor een optimale klantbeleving, conversie optimalisatie en efficiency in processen. Daarnaast ben je een sparringpartner en adviseur voor het internationale management wat betreft online vraagstukken. 
Jouw profiel


In deze rol denk je actief mee over het inzetten van de verschillende online en offline kanalen met het oog op commercie, efficiënt klantcontact en een positieve customer journey. Als persoon ben je commercieel, analytisch, resultaatgericht, enthousiast en ben je niet makkelijk uit het veld te slaan. Verder voldoe je aan de volgende eisen:
-Je bent fulltime beschikbaar en hebt een HBO/WO diploma (met een specialisatie in online marketing);
-Je hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring opgedaan bij een commerciële organisatie; 
-Je hebt e-commerce ervaring opgedaan binnen een omnichannel omgeving;
-Je hebt kennis van en ervaring met SEM, e-mailmarketing, display marketing, A/B testing, web- en mail analytics, CMS en affiliate marketing. 
-Je kan goed omgaan met tijdsdruk en strakke deadlines. Wat je van ons kunt verwachten


Onze opdrachtgever vraagt veel maar biedt ook veel! Jezelf blijven ontwikkelen staat bij hen voorop. Je krijgt een uitdagende baan in Arnhem voor 40 uur per week. Afhankelijk van je kennis en ervaring krijg je een salaris tussen €3400 - €4500 per maand o.b.v. 40 uur per week. Verder krijg je 29 vakantiedagen per jaar met de optie 1 keer per jaar extra dagen bij te kopen.

 Een assessment en screening kunnen deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.


Locatie: Arnhem

Salaris indicatie:

Uur: 40, 32-40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15706360/dpa-allround-online-marketeer-arnhem
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder DPA
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 08-01-2019
  • Plaatsnaam Arnhem
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 1 x
  • Snelcode info 21570055

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.