Medewerker Klantenservice Medisch

Tempo-TeamBen jij de dienstverlenende klantenservicemedewerker Medisch die wij zoeken?

Voor het CBR in Arnhem zijn wij op zoek naar medewerkers klantenservice met een medische achtergrond voor de afdeling Klantenservice Medisch. Wij zoeken kandidaten op Mbo+ of Hbo niveau met een medische/ zorg opleiding (bijvoorbeeld verpleegkunde of fysiotherapie) die niet meer in de zorg willen werken, maar toe zijn aan een nieuwe uitdaging!

Je volgt een interne opleiding van 2 maanden; waarvan je 1 maand meedraait op de "gewone" klantenservice en de andere maand gericht is op verdieping in medische vaktermen.

Functieomschrijving:
- Behandelen van telefonische, email, schriftelijke en online klantvragen op medisch gebied, verzoeken en klachten van voornamelijk klanten en artsen met betrekking tot producten, diensten, procedures en/of voorwaarden van CBR Medisch;
- Het naar volle tevredenheid begeleiden van klanten en artsen in het proces van beoordeling van Rijgeschiktheid door pro-actief, volledig en juist te informeren en het correct verwerken van klantgegevens in het administratieve systeem.

Functie-eisen:
-MBO+/ HBO werk- en denkniveau (bijvoorbeeld verpleegkunde of fysiotherapie)
-Kennis van betreffende medische terminologie en fysiologie ten aanzien van Rijgeschiktheid
-Uitstekende computervaardigheden, snel kunnen schakelen tussen verschillende programma’s
-Beheerst Office (Word,Excel en Outlook)
-24 tot 30 uur óf 30 uur tot 37,5 uur per week flexibel beschikbaar
-Maandag t/m vrijdag tussen 08.00-17.30 uur

Competenties:
Klantgerichtheid, analytisch vermogen, communicatieve vaardig, stressbestendig, resultaatgericht en probleemoplossend vermogen.

Deze afdeling bij het CBR hanteert een 37,5 urige werkweek. De functie is ingeschaald in schaal 50 van de CAO CBR (€ 15,84 per uur). De functie is voor langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

Voor deze functie moet een verklaring omtrent gedrag overlegd kunnen worden.

Heb jij interesse in deze functie, laat het ons dan zsm weten. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.
Functie-eisen

Arbeidsvoorwaarden

Sollicitatieprocedure


Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.


Locatie: Arnhem

Salaris indicatie: 0-1750

Uur: 32-40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15705746/tempo-team-medewerker-klantenservice-medisch-arnhem
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Tempo-Team
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 27-04-2018
  • Plaatsnaam Arnhem
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 3 x
  • Snelcode info 21570581

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.