docent muziek (m/v), 0,6 fte

Dr Nassau CollegeLocatie Quintus zoekt per 1 februari 2019 een enthousiaste en praktijkgerichte docent muziek (m/v)

Vacaturenummer 79.5

 

Informatie over de school

 

Het Dr. Nassau College is een brede scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs. We bieden onderwijs aan voor isk, vmbo, havo en vwo leerlingen en hebben drie locaties in Assen en drie in de regio respectievelijk in Norg, Gieten en Beilen. Afgelopen jaren is ons totaal leerlingenaantal licht gestegen.  We verwachten voor komende jaren dat ons leerlingenaantal stabiel blijft, ongeveer 3700 leerlingen.

 

Het Dr. Nassau College staat onder leiding van de voorzitter college van bestuur. De directeur regiovestigingen, de directeur Penta en de directeur Quintus vormen het centraal managementteam (CMT) van de instelling. Het CMT vergadert onder het voorzitterschap van de voorzitter college van bestuur. Binnen de locaties wordt het onderwijs verzorgd door kernteams van docenten die worden aangestuurd door een unit-/ afdelings- of vestigingsmanager.

 

De centrale ondersteuning is ondergebracht in een bedrijfsbureau. Binnen het bedrijfsbureau bestaan de afdelingen P&O, financiën, leerlingenadministratie, ICT, marketing & communicatie en facilitair.

 

Het Dr. Nassau College is een unieke scholengemeenschap waarin iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt en we verschillen benaderen vanuit wat ons bindt: onze leerlingen. Zij zijn onze drijfveer en passie. Zij rekenen op ons. En wij? Wij zijn er voor onze leerlingen om ze voor te bereiden op de toekomst . Elke dag helpen we ze daarin een stapje verder want in onze gezonde school vormen we een sociale gemeenschap waarin iedereen zijn talenten kan ontdekken en ontwikkelen.Locatie Quintus: oog voor elkaar!

De locatie Quintus in Assen telt circa 1750 leerlingen verdeeld over de opleidingen havo, atheneum en gymnasium en heeft als slogan: Oog voor elkaar! Locatie Quintus heeft vijf veilige thuisbases waar talenten tot hun recht komen in een inspirerende leeromgeving. Het onderwijs op de locatie Quintus wordt door middel van blended learning vormgegeven en wordt verzorgd in een gloednieuw gebouw. Elke afdeling wordt aangestuurd door een afdelingsmanager. In totaal werken er circa 160 medewerkers op locatie Quintus.

 

Kijk voor meer informatie op onze website www.dr.nassaucollege.nl.

 

De vacature

Wij zijn op zoek naar een muziekdocent die met behulp van moderne middelen praktijkgericht gaat lesgeven in de onderbouw. Al onze medewerkers werken vanuit de kernwaarden bevlogenheid, betrokkenheid, samenwerking en professionele ontwikkeling.

 

Wat ga je doen als docent?

Je geeft 16 lessen muziek per week aan verschillende onderbouwklassen havo en vwo.

Je bent daarnaast bereid om binnen de school en buiten de school een bijdrage te leveren aan allerlei activiteiten. Ook ben je bereid om na te denken over het beleid, de structuur van het vak, de positie van het vak binnen de schoolorganisatie en het leggen van contacten buiten de school. Locatie Quintus is een Cultuurprofielschool. We verwachten van je dat je daarin gaat participeren in de toekomst.De functie van docent heeft onder andere de volgende taken:
-het verzorgen van het onderwijsleerproces;
-het daartoe op basis van het leerplan bepalen en samenstellen van de leer- en oefenstof, les- en leermethode, te gebruiken leermiddelen en materialen en de indeling en fasering van de lessen;
-het leveren van bijdragen aan de ontwikkeling van leermiddelen, lesmateriaal, modulen en andere delen van het curriculum;
-het begeleiden van individuele- en groepen leerlingen, waaronder het mentoraat;
-het begeleiden van leerlingen bij projecten, werkstukken e.d.;
-het beoordelen van werkstukken en studieresultaten, het samenstellen, afnemen en beoordelen van toetsen, tentamens en examens en het volgen van de studievoortgang en het zorgdragen voor de invulling van het leerlingvolgsysteem;
-het voeren van gesprekken met ouders van leerlingen.
-het leveren van bijdragen aan schoolevenementen, voorlichtingsactiviteiten, enz.;
-het onderhouden van contacten met externe deskundigen en instellingen (waaronder conservatorium);
-het begeleiden van stagiaires;
-het in voorkomende gevallen aansturen van onderwijsondersteunend personeel.

 

Hierbij zijn naast een passende lesbevoegdheid en relevante werkervaring de volgende competenties van belang:
-Je beschikt over praktische vaardigheden op popinstrumentarium (bas, gitaar, piano, drums en zang) en kunt hier muziek voor arrangeren, het liefst digitaal.
-Je kunt leerlingen motiveren;
-Je kunt goed omgaan met ouders;
-Je kunt inspelen op veranderende onderwijsvragen;
-Je kunt goed samenwerken en communiceren;
-Je werkt zelfstandig;
-Je bent in staat professioneel te reflecteren;
-Je bent pedagogisch competent: je creëert een veilige leeromgeving in je lessen;
-Je bent vak- en didactisch competent: je ontwerpt een krachtige leeromgeving in je lessen;
-Je bent organisatorisch competent: je zorgt voor een overzichtelijke, ordelijke, taakgerichte sfeer in je lessen;
-Je bent interpersoonlijk competent: je gaat op een prettige manier met de leerlingen om en zorgt ervoor dat er een goede sfeer van samenwerken heerst.Wat bieden wij?

Werken bij het Dr. Nassau College betekent werken bij een aantrekkelijke werkgever. Naast je bruto salaris ontvang je conform CAO VO een eindejaarsuitkering van 7,4%, 8% vakantietoeslag, een goede pensioenregeling en een reiskostenvergoeding. Daarnaast bieden we verschillende collectieve verzekeringen, een werkkostenregeling voor o.a. aanschaf fiets, fitness en winterbanden, en een iPad- en laptopregeling.

 

De functie is ingeschaald in loonschaal LB, CAO VO. Het salaris bij schaal LB bedraagt minimaal € 2689 en maximaal €4098 bruto per maand bij een fulltime betrekking.

 

We bieden een tijdelijke aanstelling, eventueel via de payroll, van 1 februari 2019 tot 1 augustus 2019 met een aanstellingsomvang van circa 0,6 fte. Een verlenging van de tijdelijke aanstelling behoort tot de mogelijkheden. Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag vereist. Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Heb je vragen?

Je kunt voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact opnemen vanaf 7 januari 2019 met mevrouw Esmée Post, afdelingsmanager Atheneum 1e fase, tel 0592-333130.Solliciteren

Heb je interesse en voldoe je aan de functie-eisen?

We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Een motivatiebrief met curriculum vitae kan uiterlijk donderdag 10 januari 2019 onder vermelding van vacaturenummer 79.5  gestuurd worden naar Evelyn Sleifer, medewerker P&O. Op onze website www.dr.nassaucollege.nl staat in de vacaturetekst het juiste mail adres om te kunnen solliciteren, dit wordt door de website jobbird hier afgeschermd.

 

De eerste gespreksronde is gepland op dinsdag 15 januari en woensdag 16 januari 2019.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd, bij gelijke geschiktheid hebben interne medewerkers voorrang.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Assen

Salaris indicatie:

Uur:

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15608136/dr-nassau-college-docent-muziek-m-v-0-6-fte-assen
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Dr Nassau College
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 08-01-2019
  • Plaatsnaam Assen
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 3 x
  • Snelcode info 21610865

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.