AVG arts verstandelijk gehandicapten regio Utrecht regio U…

SamenvattingBKV zoekt een collega AVG (arts verstandelijk gehandicapten) voor een organisatie in het oosten van Utrecht. U ziet een uitdaging in het werken met kinderen en met volwassen EMB cli?nten.Land/ProvincieNederland /UtrechtGelderlandOrganisatieDeze verstandelijk gehandicaptenzorgorganisatie in regio Utrecht is op zoek naar een arts verstandelijk gehandicapten (AVG) voor een functie in het oosten van de provincie Utrecht. De instelling heeft twee grote locaties waar de artsen werkzaam zijn. Momenteel zijn er zes AVG werkzaam, waarvan ??n AVGIO. Daarnaast werken er verpleegkundig specialisten bij de organisatie. Het doel is het bieden van optimale medische ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.Functie omschrijvingBKV zoekt in opdracht van de organisatie naar een fijne collega AVG (arts verstandelijk gehandicapten), die??zowel een uitdaging ziet in het werken met kinderen als met volwassen EMB cli?nten.TakenAls AVG heeft u primair de volgende verantwoordelijkheden:
- u volgt de gezondheid van de cli?nt en verricht preventief onderzoek;?
- u behandelt cli?nten met een complexe zorgvraag;?
- u participeert in het multidisciplinaire behandelteam paramedici en gedragskundige. U werkt nauw samen met de verpleegkundig specialist en de huisarts;?
- u bent telefonisch bereikbaar voor de verpleegkundig specialisten tijdens hun 24-uurs diensten;?
- u maakt deel uit van diverse expertiseteams (. Autismeteam en de multidisciplinaire AVG-poli;?
- u adviseeert en coacht begeleiders ten aanzien van medische vraagstukken;
- u levert een inhoudelijke bijdrage aan de ontwikkeling binnen de vakgroep artsen;?
- u neemt deel aan intervisiebijeenkomsten en het FTO;?
- u fungeert als aarnemend BOPZ arts;?
- u borgt de specifieke medische kennis van mensen met een verstandelijke beperking;?
- u adviseert het management ten behoeve van het medisch beleid.?
Functie eisenOm in aanmerking te komen voor deze vacature heeft u een (bijna) afgeronde opleiding AVG en bent u BIG-geregistreerd. Daarnaast heeft u ervaring met de medische ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking en belangstelling voor nieuwe ontwikkelingen in uw vakgebied. U deelt de visie van de organisatie, op volwaardig burgerschap van mensen met een verstandelijke beperking. Verder beschikt u over goede contactuele en communicatieve eigenschappen, bent gericht op goede samenwerking, werkt graag in teamverband en beschikt over een gezonde dosis humor. U draagt kennis en vaardigheden graag over en beschikt over een coachende werkstijl. U bent initiatiefrijk en levert graag een actieve bijdrage aan de medische beleidsontwikkelingen. Tenslotte beschikt u over een rijbewijs en eigen vervoer.Uren per week24 - 36 uurDuurDe vacature AVG is per direct in te vullen, vanaf 24 uur per week.Arbeids- voorwaardenHet salaris is conform cao Gehandicaptenzorg minimaal ? 3.908,- en maximaal ? 5.890,- bij een dienstverband van 36 uur.?
Een arbeidsmarkttoelage kan van toepassing zijn.
Datum14-05-2013Vacature nummer11452DD

Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Werkvoorartsen
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0456047
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 09-05-13
  • Adverteerder Werkvoorartsen
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 16-06-2013
  • Plaatsnaam Assen
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 40 x
  • Snelcode info 2422278

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.