Verpleegkundige regio Twente regio Almelo

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
05-06-13
adverteerder
Zorgwerk
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Assen
telefoon
0591-745050
gezien
27 x
snelcode info
2492789

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op of .

Functie:
Verpleegkundige regio Twente

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, zelfstandige en professionele zorgtoppers die sturing kunnen geven aan complexe taken in een hectische omgeving. Ben je op zoek naar een baan als professional in de zorg? Heb je een diploma Verpleegkunde en ben je BIG-geregistreerd? Dan ben je bij Zorgwerk Almelo aan het goede adres!

Als verpleegkundige geef je sturing aan complexe taken in een verzorgings- of verpleeghuis en werk je voornamelijk co?rdinerend. Daarnaast voer je ook reguliere zorgtaken uit en ben je verantwoordelijk voor het verrichten van verpleegtechnische handelingen.

Wij kunnen een leuke en afwisselende baan aanbieden bij een verpleeg- en verzorgingshuis in de omgeving Almelo. In deze functie is het belangrijk dat je oog hebt voor kwaliteit en dat je een signalerende rol hebt.Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Zorgwerk
Tel nr: (+31) 0591-745050
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0503789

Deel deze advertentie met:
|