Fulltime psychiater / eerste geneeskundige Brabant regio '…

SamenvattingBent u psychiater en vindt u het een uitdaging om betrokken te worden bij veiligheid, kwaliteit van zorg, BOPZ maatregelen en klachtenafhandeling en wilt u dit mede goed vorm geven? BKV heeft een vacature psychiater/eerste geneeskundige in Brabant.Land/ProvincieNederland /Noord-BrabantOrganisatieVoor een GGZ instelling is BKV op zoek naar een fulltime psychiater/eerste geneeskundige in Noord-Brabant. De zorginstelling bevindt zich midden in een belangrijk veranderproces op weg naar een slagvaardige marktgerichte organisatie waarin de cli?nt en de kwaliteit van zorg centraal staan.TakenAls eerste geneeskundige verricht u taken ten behoeve van het algemeen medisch en behandelinhoudelijk beleid waaronder ook beleid voortvloeiend uit de wet BOPZ. Daarnaast werkt u als psychiater binnen de kortdurende zorg voor de ambulante teams angst- en stemmingsstoornissen en persoonlijkheidsstoornissen,. Uw taken als eerste geneeskundige voert u uit in overleg met de geneesheer-directeur en de directeur kortdurende zorg. Voor de regio bent u beleidsverantwoordelijk op het gebied van kwaliteit en veiligheid van de zorg. U wordt inhoudelijk betrokken bij de ontwikkeling van de zorgpaden. Als eerste geneeskundige bent u vraagbaak voor collega's binnen de zorggroep met betrekking tot complexe behandelingen van cli?nten. Tot slot neemt u deel aan commissies op het gebied van de kwaliteit en veiligheid van de pati?ntenzorg en maakt udeel uit van het managementteam. Vanzelfsprekend neemt u instellingsbreed taken van collega eerste geneeskundigen waar.Functie eisenAls eerste geneeskundige heeft u verantwoordelijkheidsgevoel, bent u toegankelijk en wilt u vanuit een open houding uw functie vorm geven. Verder kunt u overzicht houden, belangen in beeld brengen en afwegen, en taken delegeren. Daarnaast beschikt u over:
- een registratie als psychiater bij de Specialisten Registratie Commissie en het BIG;
- ruime werkervaring in de psychiatrie;
- ervaring met doelgroep volwassenen.
Uren per week36 - 36 uurDuurVoor deze vacature verricht u gedurende 24 uur werkzaamheden als psychiater en gedurende 12 uur taken als eerste geneeskundige. De vacature is voor onbepaalde tijd.Arbeids- voorwaardenDe cao GGZ is van toepassing. Salari?ring vindt plaats conform de AMS-regeling, minimaal ? 4.725,- en maximaal ? 8.258,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De eerste geneeskundige ontvangt daarnaast een toeslag op het salaris ter hoogte van 5% over het volledige salaris.Datum01-05-2013Vacature nummer14475DD

Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Werkvoorartsen
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0499737
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 05-06-13
  • Adverteerder Werkvoorartsen
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 16-06-2013
  • Plaatsnaam Assen
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 56 x
  • Snelcode info 2492935

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.