Enthousiaste tandarts in en rond de Randstad regio Utrecht

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
05-06-13
adverteerder
Werkvoorartsen
type
aangeboden
adverteert sinds
16-06-2013
plaatsnaam
Assen
telefoon
n.v.t.
gezien
21 x
snelcode info
2492937

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Land/ProvincieNederland /UtrechtZuid-HollandNoord-HollandOrganisatieVoor diverse moderne en volledig geautomatiseerde praktijken in en rond de Randstad is BKV op zoek naar enthousiaste tandartsen. Binnen deze praktijken werkt u in veel gevallen samen met mondzorgkundigen, preventieassistenten, mondhygi?nisten, orthodontisten en kaakchirurgen aan een persoonlijke behandelplan en mondgezondheid. Het aanbod binnen de praktijken bestaat uit hoogwaardige tandheelkunde voor een veelzijdige klantenkring. Persoonlijke benadering en innovatie staan binnen deze praktijken hoog in het vaandel. De goed georganiseerde backoffice zorgt voor de administratie zodat u zich volledig op uw vak kunt focussen.Functie eisenWij zijn op zoek naar tandartsen die zich herkennen in onderstaand profiel:
- afgeronde opleiding Tandheelkunde;
- BIG geregistreerd;
- enkele jaren werkervaring;
- communicatief vaardig;
- pati?ntgericht.
Uren per week0 - 40 uurOpmerkingenWilt u zich blijven ontwikkelen op uw vakgebied? Vind u het fijn om deel uit te maken van een goed en gezellig team? Reageer dan vrijblijvend!DuurHet betreft veelal vacatures voor onbepaalde tijd, vaak . uitbreiding. Indien u slechts een korte of vooraf vastgestelde periode inzetbaar bent, wordt u ook verzocht te reageren.?Arbeids- voorwaardenEr zijn mogelijkheden om zowel in loondienst als op zelfstandige (zzp) basis te werken, met een VAR verklaring. Inschaling van de vergoeding wordt bepaald op basis van diverse elementen waaronder leeftijd en ervaring.
Datum06-05-2013Vacature nummer14489DD

Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Werkvoorartsen
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0499708

Deel deze advertentie met:
|