Freelance huisarts gevangenis Friesland regio Leeuwarden

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
06-06-13
adverteerder
Werkvoorartsen
type
aangeboden
adverteert sinds
16-06-2013
plaatsnaam
Assen
telefoon
n.v.t.
gezien
31 x
snelcode info
2496954

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

SamenvattingBKV zoekt een freelance huisarts(-waarnemer) voor spreekuren en bereikbaarheidsdiensten voor de forensische zorg in Friesland.Land/ProvincieNederland /FrieslandOrganisatieHet betreft een locatie met zowel een Huis van Bewaring als een gevangenis met capaciteit voor ongeveer 280 gedetineerden in Friesland.Functie omschrijvingHet betreft een vacature voor twee dagen; de dinsdag en donderdag. In de ochtenden houdt u spreekuur van 08.30 tot 12.30 uur, daarnaast heeft u bereikbaarheidsdienst van 08.00 tot 17.00 uur voor de gevangenis. Vanaf 12.30 uur kunt u deze bereikbaarheidsdienst vanuit uw huis of praktijk verrichten. U dient binnen 60 minuten op de locatie aanwezig te kunnen zijn. Over het algemeen is het rustig; meestal zijn het de verpleegkundigen die u raadplegen.?

Naast de huisartskundige werkzaamheden levert u een bijdrage aan de deskundigheid en bekwaamheid van de verpleegkundigen, door onder andere klinische lessen te geven.
Functie eisenU bent BIG-geregistreerd freelance huisarts en beschikbaar op dinsdag en donderdag. U woont in een straal van maximaal 60 minuten rond de locatie.Uren per week16 - 16 uurOpmerkingenIn verband met een antecedentenonderzoek duurt het vier tot zes weken voordat u kan starten.DuurDe vacature kan per direct worden vervuld.Arbeids- voorwaardenVerdiensten conform vastgestelde tarieven van de organisatie.Datum08-05-2013Vacature nummer13776DD

Opties:
- Functiegroep: onderwijs/onderzoek

Adverteerder: Werkvoorartsen
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0483500

Deel deze advertentie met:
|