Zelfstandige Verzorgende IG Thuiszorg Zwolle en omgeving r…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
07-06-13
adverteerder
Zorgwerk
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Assen
telefoon
0591-745050
gezien
27 x
snelcode info
2498069

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op of .

Functie:
Zelfstandige Verzorgende IG Thuiszorg Zwolle en omgeving

Voor verschillende organisaties zijn wij op zoek naar flexibel inzetbare verzorgende 3 (IG). Je kunt zelf bepalen wanneer ?n hoeveel je wilt werken! Ideaal voor naast een studie of andere werkzaamheden.

De kern van je werkzaamheden bestaat uit het bieden van zorg aan cli?nten die thuis wonen. Als verzorgende IG word je geacht om zowel verpleegtechnische handelingen als algemene dagelijkse levensverrichtingen uit te voeren. Je signaleert gezondheidsproblemen en geeft begeleiding aan de cli?nt. Ook het zelfstandig kunnen uitvoeren van het zorgplan behoort tot je takenpakket.Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Zorgwerk
Tel nr: (+31) 010-2826580
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0506915

Deel deze advertentie met:
|