Verkoeververpleegkundige Zwolle, Meppel regio Zwolle

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
07-06-13
adverteerder
Zorgwerk
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Assen
telefoon
0591-745050
gezien
30 x
snelcode info
2498070

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op of .

Functie:
Verkoeververpleegkundige Zwolle, Meppel

Bent u op zoek naar een baan als gespecialiseerd professional in de zorg? Zorgwerk is op zoek naar verkoeververpleegkundigen voor verschillende ziekenhuizen in de omgeving van Zwolle! In deze veelzijdige functie zorg je voor het opvangen, begeleiden, observeren, bewaken, verplegen en verzorgen van de operatiepati?nt in de directe en indirecte postoperatieve fase. Daarnaast verleen je binnen de wettelijke kaders en ethische normen specialistische verpleegkundige zorg aan pati?nten die net geopereerd zijn of die daar direct op voorbereid worden.Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Zorgwerk
Tel nr: (+31) 010-2826580
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0506916

Deel deze advertentie met:
|