Helpende Plus Thuiszorg (m/v) Hilversum en omgeving ('t Goo…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
07-06-13
adverteerder
Zorgwerk
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Assen
telefoon
0591-745050
gezien
33 x
snelcode info
2498073

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op of .

Functie:
Helpende Plus Thuiszorg (m/v) Hilversum en omgeving ('t Gooi)

Heb je de opleiding Helpende Zorg (niveau 2) en medicatiemodule afgerond en ben je nu op zoek naar een baan die er toe doet en waarin je anderen kunt helpen? Wij hebben leuke vacatures (voor startende) helpenden plus waardoor je ervaring op kunt doen en je blik kunt verruimen!

Als helpende bied je hulpbehoevende mensen ondersteuning in hun persoonlijke verzorging. Je kunt werken op de tijden die je goed uitkomen. Mocht je bijvoorbeeld nog studeren voor verpleegkundige (vanaf het 2e jaar) dan is de functie van helpende een manier om een goede verpleegkundige te worden.

Bij ons kun je ook aan de slag in verschillende verzorgings- en verpleeghuizen, GGZ en de gehandicaptenzorg.Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Zorgwerk
Tel nr: (+31) 010-2826580
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0496115

Deel deze advertentie met:
|