SEH-arts voor 36 uur - parttime is bespreekbaar regio 's-H…

SamenvattingBKV is voor een ziekenhuis in Noord-Brabant op zoek naar een SEH-arts voor de afdeling Spoedeisende hulp. Het betreft een vacature voor 36 uur per week. Deeltijd is bespreekbaar.Land/ProvincieNederland /Noord-BrabantOrganisatieBKV is voor een ziekenhuis in de provincie Noord-Brabant op zoek naar een SEH-arts voor de afdeling Spoedeisende hulp. Het betreft een vacature bij een algemeen ziekenhuis met ruim 100 medisch specialisten en ongeveer 1.400 medewerkers. Het heeft ruim 360 bedden, inclusief 24 PAAZ-bedden. De geriatrie, revalidatie en PAAZ worden als bovenregionale functies uitgeoefend. Het ziekenhuis wil op een uitstekende wijze haar acute functies, waaronder de spoedeisende geneeskunde, invulling geven. Daarom is besloten om het aantal SEH-artsen op de 24-uurs Spoedeisende Hulp afdeling uit te breiden.

De SEH afdeling fungeert als opleidingsplaats voor toekomstige huisartsen en een physician assistant (PA). Eind 2011 wordt de geheel vernieuwde afdeling in gebruik??genomen. Op deze afdeling zullen zowel de Eerste Harthulp als de huisartsenpost ge?ntegreerd worden.

Op dit moment bestaat het team uit zes SEH-artsen KNMG en zes arts-assistenten en de momenteel openstaande functie voor een zevende SEH-arts.Functie omschrijvingNaast het bieden van acute medische zorg aan alle pati?nten op de SEH bent u als SEH-arts verantwoordelijk voor de dagelijkse co?rdinatie van de medische zorg binnen de afdeling SEH. U vervult een actieve rol in de professionele ontwikkeling en het begeleiden en superviseren van ANIO's, HAIO's, PA en verpleegkundigen, waarbij sprake is van een nauwe samenwerking met de medisch specialisten in het ziekenhuis.Functie eisenVoor dit ziekenhuis zoekt BKV een SOSG/MSRC gecertificeerde SEH-arts. Ook zij die binnenkort afstuderen, nodigen wij van harte uit te reageren. U bent in staat om op een enthousiaste, inventieve en interactieve wijze mede vorm te geven aan de spoedeisende geneeskunde in dit ziekenhuis.Uren per week0 - 36 uurOpmerkingenHet betreft een functie voor 36 uur per week. Deeltijd is bespreekbaar.Arbeids- voorwaardenDe arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao ziekenhuizen waarbij sprake is van een marktconforme salari?ring.?Datum27-05-2013Vacature nummer14081DD

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Werkvoorartsen
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0492526
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 07-06-13
  • Adverteerder Werkvoorartsen
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 16-06-2013
  • Plaatsnaam Assen
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 27 x
  • Snelcode info 2498144

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.