Fulltime SEH-arts (KNMG) Zeeland regio Zeeland

SamenvattingVoor een ziekenhuis in Zeeuws-Vlaanderen is BKV per direct op zoek naar een KNMG-geregistreerde spoedeisende hulp arts (SEH-arts). Het betreft een fulltime vacature.Land/ProvincieNederland /ZeelandOrganisatieDeze zorgorganisatie is de specialist in zorg voor jong en oud in de regio Zeeuws-Vlaanderen. Er wordt zowel preventieve zorg,??zorg aan huis, ziekenhuiszorg als ouderenzorg in woonzorgcentra geboden. Innovatie en ontwikkeling staan hoog in het vaandel. De ruim 3.000 medewerkers krijgen de ruimte om vernieuwing op zorggebied in te brengen en uit te werken. Artsen, verpleegkundigen, verzorgenden en overige medewerkers werken met hart en ziel??aan het comfort en welzijn van de pati?nt.Functie omschrijvingBKV is voor het ziekenhuis op zoek naar een SEH-arts die acute hulp verleent aan pati?nten op de afdeling SEH, de kliniek en de polikliniek. Als SEH-arts bent u de spil in de acute zorg tussen specialist, huisarts en pati?nt. Daarnaast verzorgt u de medische co?rdinatie op de SEH en geeft u leiding aan het team van ziekenhuisartsen.

Functie eisenVoor deze functie dient u een zelfstandige, adequate arts te zijn. U neemt snel de juiste beslissingen. U bent in bezit van de KNMG erkende opleiding tot SEH-arts en u bent ingeschreven in het BIG-register. Verder bent u een assertieve en enthousiasmerende persoonlijkheid met sterke communicatieve vaardigheden. U bent bereid tot overleg, waarbij anderen in hun waarde worden gelaten. Bovendien kunt u samenwerken in multidisciplinair verband. U verricht uw werkzaamheden tijdens dag-, avond- en nachtdiensten.Uren per week36 - 45 uurDuurHet betreft een fulltime functie voor onbepaalde tijd.Arbeids- voorwaardenDe functie SEH-arts is ingedeeld conform FWG 3.0. Voor de overige arbeidsvoorwaarden is de cao ziekenhuizen van toepassing. Het is een baan in een prettige woon- en werkomgeving, met ruimte, volop recreatiemogelijkheden en natuurschoon.Datum24-05-2013Vacature nummer13625DD

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Werkvoorartsen
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0474408
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 07-06-13
  • Adverteerder Werkvoorartsen
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 16-06-2013
  • Plaatsnaam Assen
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 21 x
  • Snelcode info 2498145

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.