Begeleider matig/ernstig verstandelijk gehandicapten Regio…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
09-06-13
adverteerder
Zorgwerk
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Assen
telefoon
0591-745050
gezien
29 x
snelcode info
2503905

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op of .

Functie:
Begeleider matig/ernstig verstandelijk gehandicapten Regio Breda

Als begeleider in de gehandicaptenzorg ben je verantwoordelijk voor het begeleiden, verzorgen en ondersteunen van cli?nten met een laag ontwikkelingsniveau die een lichamelijke, verstandelijke en/of meervoudige beperking hebben.
Voor deze vacature is het van belang dat je ervaring hebt met algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) en daarnaast stevig in je schoenen staat. Ervaring met tilliften is een pr?. Op de werkplek ben je verantwoordelijk voor een goede uitvoering van de zorg en ondersteuning zoals omschreven in het persoonlijk plan van de cli?nt. Verder signaleer je (gezondheids)problemen en onderhoud je contact met collega's en hulpverleners.Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Zorgwerk
Tel nr: (+31) 0591-745050
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507105

Deel deze advertentie met:
|