Jeugdarts 4-19 jaar in Noord-Holland regio Amsterdam

SamenvattingBKV is op zoek voor de vacature jeugdarts 4-19 jaar naar een ANIOS met aantoonbare affiniteit met de doelgroep 4 tot 19 jarigen. Interesse in een baan in de jeugdgezondheidszorg? Bel BKV!Land/ProvincieNederland /Noord-HollandOrganisatieDe opdrachtgever bewaakt, beschermt en bevordert de volksgezondheid van de ruim half miljoen inwoners van de regio. Deze staat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor hun burgers. Het??betreft een energieke organisatie met meer dan 300 medewerkers en bestaat uit Algemene Gezondheidszorg, Jeugdgezondheidszorg, Ambulancezorg en het bureau GHOR.
Samen voeren zij een verscheidenheid aan taken uit: van consultatiebureau tot Geneeskundige Hulpverlening bij Ongevallen en Rampen, van infectieziektebestrijding tot medische milieukunde.Functie omschrijvingDe sector jeugdgezondheidszorg (JGZ) bewaakt, beschermt en bevordert de individuele en collectieve gezondheid van jeugdigen in de leeftijd van 0 tot 19 jaar door vroegtijdige interventie bij gezondheidsproblemen.TakenIn de functie van jeugdarts 4-19 jaar voer je individueel gerichte taken uit zoals preventieve onderzoeken en onderzoeken op indicatie. Je draagt als expert bij aan het oplossen van complexe problematiek door deelname in zorgadviesteams (ZAT's) op scholen en begeleidingscommissies in speciaal onderwijs, door co?rdinatie van de zorg in het kader van ??n gezin, ??n plan en door de preventie van kindermishandeling. Als jeugdarts geef je signalen af die gericht zijn op doelgroepen, zoals thuiszitters en schoolverlaters. Je werkt nauw samen met een verpleegkundige en assistente en stemt zaken goed af. Daarnaast neem je als jeugdarts deel aan diverse overlegvormen, (beleids)netwerken en samenwerkingsverbanden. Op basis van verkregen onderzoeksgegevens stel je (beleids)adviezen en rapportages op die leiden tot gezondheidsbevorderende activiteiten.Functie eisenVoor de vacature jeugdarts 4-19 jaar (schoolarts) ben je basisarts. Je hebt in deze specifieke vacature aantoonbare ervaring in de jeugdgezondheidszorg 4-12 jr.??Je bent analytisch ingesteld, een echte teamplayer en je hebt uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden. Tevens ben je in bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

Kernwoorden die voor je van toepassing zijn zijn; Betrouwbaar, klantgericht, resultaatgericht en kwaliteitsgericht.Uren per week24 - 36 uurDuurHet betreft een tijdelijke functie ter vervanging van een zwangerchapsverlof. De periode start per half juli tot half november 2013. Vooralsnog 32 uur per week.Arbeids- voorwaardenHet bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, schaal 11, maximaal ? 4.400,- bij een 36-urige werkweek. Indien geregistreerd en ruime werkervaring is het schaal 12, maximaal ? 5.005,-. Indien je in dienst treedt bij de zorginstelling wordt het salaris aangevuld met secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 6% over het bruto jaarsalaris.Datum06-06-2013Vacature nummer14814DD

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Werkvoorartsen
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507185
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 09-06-13
  • Adverteerder Werkvoorartsen
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 16-06-2013
  • Plaatsnaam Assen
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 24 x
  • Snelcode info 2503991

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.