AIOS ouderengeneeskunde in Noord-Brabant regio 's-Hertogen…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
09-06-13
adverteerder
Werkvoorartsen
type
aangeboden
adverteert sinds
16-06-2013
plaatsnaam
Assen
telefoon
n.v.t.
gezien
25 x
snelcode info
2503993

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

SamenvattingBKV is op zoek naar een basisarts met interesse in de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde / verpleeghuisarts (AIOS ouderengeneeskunde) per 1 september 2013 in de regio Midden Brabant.Land/ProvincieNederland /Noord-BrabantOrganisatieDe organisatie is de persoonlijke zorgverlener in de buurt, met een breed en kwalitatief zorgaanbod.
Het betreft een organisatie die staat voor vertrouwde zorg, deskundigheid, aandacht en nabijheid. Elke inwoner in de regio die huishoudelijke, verzorgende, verpleegkundige, psychische of sociale hulp nodig heeft, kan bij deze organisatie terecht.Functie omschrijvingDeze organisatie in de regio Midden Brabant is op zoek naar een basisarts. Het betreft een vacature voor AIOS ouderengeneeskunde per september 2013.Functie eisenVoor deze vacature heb je de opleiding geneeskunde succesvol afgerond en heb je een duidelijk motivatie voor de ouderengeneeskunde.?Uren per week32 - 36 uurDuurFulltime functie voor de duur van de opleiding. Je werkt 32 tot 36 uur per week.Arbeids- voorwaardenDe arbeidsvoorwaarden zijn conform cao VVT.Datum07-06-2013Vacature nummer14816DD

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Werkvoorartsen
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507187

Deel deze advertentie met:
|