Pedagogisch medewerker Kinderdagverblijf Utrecht en omgevi…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
09-06-13
adverteerder
Zorgwerk
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Assen
telefoon
0591-745050
gezien
31 x
snelcode info
2504015

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op of .

Functie:
Pedagogisch medewerker Kinderdagverblijf Utrecht en omgeving

Bent u in het bezit van het diploma SPW of SPH en wilt u op flexibele basis aan het werk in de regio Utrecht en omstreken? Dan is Zorgwerk Utrecht op zoek naar u.

Als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf of Buitenschoolse opvang draagt u zorg voor het cre?ren van een huiselijke sfeer binnen de groep waar kinderen zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn. Ook organiseert u activiteiten op het gebied van sport en bewegen, kunst en creativiteit. U houdt hierbij rekening met de wensen en behoeften van de kinderen. U levert een bijdrage aan de sociale, emotionele en cognitieve ontwikkeling van de kinderen. U straalt vertrouwen uit en staat ouders op een professionele en correcte manier te woord.
Herkent u zichzelf hierin neem dan contact op met Zorgwerk Utrecht!Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Zorgwerk
Tel nr: (+31) 050-3050200
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507207

Deel deze advertentie met:
|