Verzorgende 3IG/ Verpleegkundige Thuiszorg Leerdam regio U…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
09-06-13
adverteerder
Zorgwerk
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Assen
telefoon
0591-745050
gezien
32 x
snelcode info
2504021

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op of .

Functie:
Verzorgende 3IG/ Verpleegkundige Thuiszorg Leerdam

Zorgwerk is per direct op zoek naar enthousiaste verzorgenden 3IG of verpleegkundigen die zelfstandig aan de slag willen binnen de wijkverpleging in Leerdam.
Ben jij een hulpverlener in hart en nieren en op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan als verzorgende IG of verpleegkundige in Leerdam? Dan is een baan in de thuiszorg iets voor jou!

Als verzorgende IG / verpleegkundige in de extramurale zorg verpleeg, verzorg en ondersteun je cli?nten in hun thuissituatie aan de hand van het zorgplan. Daarnaast signaleer en rapporteer je gezondheidsproblemen en onderhoud je indien nodig ook contact met andere hulpverleners.Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Zorgwerk
Tel nr: (+31) 050-3050200
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507213

Deel deze advertentie met:
|