Dermatoloog binnen zelfstandig behandel centrum regio Amst…

SamenvattingBKV is voor een behandelcentrum in Noord-Holland op zoek naar een dermatoloog.Land/ProvincieNederland /Noord-HollandOrganisatieHet betreft een vacature binnen een zelfstandig behandelcentrum in de provincie Noord-Holland. Dit centrum is gespecialiseerd in inflammatoire aandoeningen, pigmentafwijkingen, carcinoma van de huid. Uw collega's van de medische staf zijn twee huidtherapeuten, een arts en een twee dermatologen. Deze organisatie onderscheidt zich door haar behandeling van vitiligo en de vroegtijdige opsporing van huidkanker. In samenwerking met een academisch ziekenhuis in Nederland en een universiteit in Groot-Brittanni? wordt promotieonderzoek verricht.Functie omschrijvingUw spreekuur vindt plaats op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur. Binnen de kliniek heeft u de beschikking over een pulsed dye laser, een Erbiumj: YAG laser, CO2 laser, een diode laser, een IPL, Omnilux PDT, een Dyaderm expert fluorescentie detectie systeem, een Dermogenius melanoma diagnose systeem en een OK voor chirurgische ingrepen. U wordt ondersteund door een administratieve staf en een management staf, waardoor u zich volledig op het verlenen van zorg kunt richten.TakenNaast de brede dermatologie en flebologie omvat uw takenpakket:
- het uitvoeren van blaardaktransplantaties.
- begeleiden van UV-therapie.
- supervisie op foto dynamische therapie en fluorescentie detectie van non-melanoma huidkanker.Functie eisenTijdens uw loopbaan bent u regelmatig met nieuwe technologie?n in aanraking geweest. Bij de door u verleende dermatologische zorg staat de pati?nt centraal en kunt u goed binnen een team werken. U heeft wetenschappelijke ambities en bent ondernemend. Indien u binnenkort de opleiding tot dermatoloog gaat voltooien, bent u ook van harte uitgenodigd om te solliciteren.Uren per week8 - 40 uurOpmerkingenVoor zover nodig en gewenst zal aanvullende scholing worden aangeboden.DuurDe vacature is voor onbepaalde tijd en kan zowel parttime als fulltime ingevuld worden.Arbeids- voorwaardenHet is mogelijk de werkzaamheden als vrijgevestigd specialist of in een vast dienstverband te verrichten.Datum05-06-2013Vacature nummer13235DD

Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Werkvoorartsen
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0504240
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 10-06-13
  • Adverteerder Werkvoorartsen
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 16-06-2013
  • Plaatsnaam Assen
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 52 x
  • Snelcode info 2505245

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.