Kinder- en jeugdpsychiater Zuid-Holland regio Den Haag

SamenvattingBKV heeft een vacature voor een inspirerende, parttime of fulltime kinder- en jeugdpsychiater voor de afdeling jeugd van een GGZ instelling in Zuid-Holland.Land/ProvincieNederland /Zuid-HollandOrganisatieHet betreft een vacature voor kinder- en jeugdpsychiater bij een belangrijke regionale aanbieder van geestelijke gezondheidszorg. Er wordt nauw samengewerkt met huisartsen, regionale ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Dit stelt men in staat om de cli?nten te begeleiden naar een leven waarin de stoornis niet meer, of niet meer allesbepalend, aanwezig is.

Kinder- en jeugdpsychiatrie is een speerpunt voor de GGZ instelling. Er wordt ambulante psychiatrische diagnostiek en behandeling geboden aan jeugdigen. Terwijl wordt gewerkt met zorgprogramma's en zorgpaden, staat klantgerichte zorg op maat -volgens de meest recente inzichten- voorop. Men werkt goed samen met Bureau Jeugdzorg, de Jeugdhulpverlening en kinderartsen in drie algemene ziekenhuizen.

Het betreffende cluster heeft drie vestigingen. Er wordt nauw samengewerkt met de andere (drie) kinder- en jeugdpsychiaters.
Functie omschrijvingBKV zoekt een parttime of fulltime kinder- en jeugdpsychiater voor de afdeling jeugd.TakenU verricht diagnostiek en behandelingen voor verschillende psychiatrische ziektebeelden, waaronder stemmingsstoornissen, angststoornissen, gedragsstoornissen, autisme en ADHD. De leeftijd van cli?nten varieert, van peuter en basisschool-kind tot puber en adolescent.?

U werkt binnen een behandelteam. Elk team is verbonden aan bepaalde gemeente. Van het team wordt een behoorlijke zelfstandigheid verwacht, ook in contact met verwijzers, waaronder huisartsen, jeugdzorg en andere ketenpartners.
Achterwachtdiensten buiten kantooruren zijn onderdeel van de functie.

Naast de inhoudelijke werkzaamheden adviseert u collega-professionals ten aanzien van psychiatrische problematiek en bepaalt hierbij zo nodig het behandelbeleid. U bent als senior-professional en hoofdbehandelaar belangrijk bij het vaststellen van het inhoudelijke beleid in uw team en het hierin waarborgen van de psychiatrische invalshoek. U geeft in overleg met collega-psychiaters en artsen het psychiatrische behandelbeleid verder vorm.?
Functie eisenOm de inhoud en kwaliteit verder te verdiepen en uit te bouwen wordt er een BIG-geregistreerde psychiater gezocht die vanuit de inhoud in staat is om collega's te inspireren. Iemand die een actieve bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van een state of the art aanbod. Het is een afdeling met enthousiaste collega's die goed samenwerken in een organisatie met een hoog ambitieniveau.

Indien u belangstelling heeft voor managementtaken dan bekijkt men graag samen??hoe deze ambities te verwezenlijken zijn. Ook als u volwassenenpsychiater bent met belangstelling voor adolescenten komt u in aanmerking.?
Uren per week24 - 36 uurDuurDe functie kinder- en jeugdpsychiater kan zowel parttime als fulltime worden ingevuld.Arbeids- voorwaardenAls psychiater krijgt u het vertrouwen en de ruimte om initiatief te tonen en invloed uit te oefenen op uw werk. Verder krijgt u de gelegenheid om, in goed overleg, zelf accenten te leggen in uw werkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan onderzoek, opleiding en/of bijdragen aan het starten van nieuwe activiteiten. De cao GGZ is van toepassing op deze functie. Inschaling van het salaris vindt plaats in de schaal voor medisch specialisten.Datum15-05-2013Vacature nummer13917DD

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Werkvoorartsen
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0487425
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 10-06-13
  • Adverteerder Werkvoorartsen
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 16-06-2013
  • Plaatsnaam Assen
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 30 x
  • Snelcode info 2505246

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.