Psychiater in Zeeland (Zeeuws-Vlaanderen) regio Zeeland

SamenvattingBKV heeft een vacature voor een psychiater bij een GGZ instelling in Zeeland. De vacature kan vanaf 32 uur per week worden ingevuld.Land/ProvincieNederland /ZeelandOrganisatieHet betreft een vacature voor psychiater bij een GGZ instelling in Zeeland.
Geestelijke gezondheidsproblemen kunnen ieder van ons treffen. Het is de ambitie van de GGZ instelling deze zo veel mogelijk te voorkomen, waar mogelijk mensen te genezen en waar nodig hen te ondersteunen. Het is de uitdaging en inspiratie van de GGZ instelling om samen met anderen te werken aan een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland.
Deze GGZ instelling is onderdeel van een regionaal geestelijk gezondheidszorg centrum in Zeeuws-Vlaanderen. Binnen dit centrum wordt zowel ambulante, dagbehandeling, als klinische zorg geboden in verschillende vormen.?

Functie omschrijvingBKV is in opdracht van deze GGZ instelling in Zeeland op zoek naar een psychiater.TakenDe werkzaamheden die u verricht zijn ten behoeve van??de in de kliniek/PAAZ opgenomen pati?nten. Daarnaast bent u, indien nodig breed inzetbaar in het regionaal geestelijk gezondheidszorg centrum. Het is boeiend werk in een snel veranderend veld. Vanuit uw vakgebied diagnosticeert en behandelt u pati?nten, binnen wettelijke kaders en de afspraken binnen de instelling. In teamverband stuurt u het behandelproces aan en bent u verantwoordelijk voor de kwaliteit en de uitvoering van de individuele behandelplannen.

Functie eisen- u bent een BIG-geregistreerd psychiater;
- u bent lid van de Nederlandse en/of Belgische Vereniging voor Psychiatrie;
- u beschikt over uitstekende uitdrukkingsvaardigheden en sociale vaardigheden;
- u kunt collegiaal samenwerken met collega psychiaters en andere specialisten.

Uren per week28 - 36 uurDuurHet gaat om een tijdelijke parttime functie voor 32 uur per week. Als u minder of meer uur beschikbaar bent mag u ook reageren.Arbeids- voorwaardenDe AMS regeling GGZ is van toepassing. De organisatie biedt concurrerende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De Zeeuwse economie is sterk en omvat vele grote werkgevers. De GGZ instelling heeft goede relaties met hen en bemiddelt graag om ook voor uw partner een passende werkkring in de regio te vinden.

Datum07-06-2013Vacature nummer14517DD

Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Werkvoorartsen
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0500334
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 10-06-13
  • Adverteerder Werkvoorartsen
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 16-06-2013
  • Plaatsnaam Assen
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 22 x
  • Snelcode info 2505250

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.