Huisarts ANW-diensten regio Den Haag, VG regio Den Haag

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
10-06-13
adverteerder
Werkvoorartsen
type
aangeboden
adverteert sinds
16-06-2013
plaatsnaam
Assen
telefoon
n.v.t.
gezien
25 x
snelcode info
2505251

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

SamenvattingBKV heeft een vacature voor huisartsen die ANW-diensten willen draaien in de verstandelijk gehandicapten in regio Den Haag. Het gaat om bereikbaarheidsdiensten in ANW-uren voor drie instellingen voor verstandelijk gehandicapten.Land/ProvincieNederland /Zuid-HollandOrganisatieHet gaat om een vacature voor freelance huisartsen, ten behoeve van een drietal instellingen in regio Den Haag voor verstandelijk gehandicapten.Functie omschrijvingBKV zoekt voor een organisatie huisartsen die ANW-diensten willen draaien voor de VG-instellingen. Tijdens diensten is een AVG (arts verstandelijk gehandicapten) als achterwacht bereikbaar voor overleg. U werkt samen met een groep huisartsen met affiniteit voor deze doelgroep en er zijn regelmatig casu?stiekbesprekingen, samen met de VG-artsen.

De bereikbaarheidsdiensten, die vanuit huis worden gedaan, lopen van maandag tot en met vrijdag van 18.00 uur tot 8.00 uur. Op zaterdag, zon- en feestdagen lopen de diensten van 8.00 uur tot 8.00 uur.
Functie eisenU beschikt over een BIG-registratie als huisarts en heeft ervaring of affiniteit met de doelgroep. U dient in de regio Den Haag te wonen (u dient in een half uur aanwezig te kunnen zijn).Uren per week8 - 16 uurArbeids- voorwaardenAanvullende scholing (twee avonden) en casu?stiek besprekingen (drie a vier keer per jaar) worden geregeld door de organisatie. Er zijn goede verdiensten, voor nadere info kunt u ons contacten.Datum06-06-2013Vacature nummer14697DD

Opties:
- Functiegroep: onderwijs/onderzoek

Adverteerder: Werkvoorartsen
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0504205

Deel deze advertentie met:
|