Psychiater langdurige integrale GGZ, Zeeland regio Zeeland

SamenvattingBKV heeft een vacature voor een parttime of fulltime psychiater in Zeeland. U vindt bouwen en ontwikkelen aan goede psychiatrische zorg boeiend en hebt hart voor de langdurige integrale GGZ. Land/ProvincieNederland /ZeelandOrganisatieHet betreft een vacature voor een psychiater bij een GGZ instelling in Zeeland. Men biedt in multidisciplinair verband behandeling en begeleiding aan. Hierbij zijn rehabilitatie en principes van herstel het uitgangspunt. Er wordt creatief en met veel dynamiek uitvoering gegeven aan integrale zorgverlening. De zes FACT-teams spelen daarin een belangrijke rol. Men is baanbrekend in het terugdringen van dwang en drang. De afgelopen jaren is men erin geslaagd de psychiatrische behandeling in de langdurige zorg opnieuw een plaats te geven in de zorgverlening voor de cli?nten. Respectvol, met oog voor de maatschappij en afgestemd met alle andere functies waarvan de cli?nten gebruik maken.?Functie omschrijvingBKV zoekt een enthousiaste, parttime of fulltime collega voor het team van negen psychiaters. U werkt voor een van de FACT-teams, binnen de langdurige integrale zorg. Men zoekt een psychiater met hart voor de langdurige GGZ. U bent een teamspeler en in staat om als playing captain inhoudelijk leiding te geven aan het FACT-team waarvan u deel uit maakt. U werkt in woord en daad vanuit de rehabilitatievisie en zoekt samenwerking met uw cli?nten en hun netwerk. U staat zelf centraal in de behandeling als dat nodig is en volgt de voortgang op grotere afstand als dat kan. Als u ervaring heeft met klinische werkzaamheden, bent u ook van harte welkom.Functie eisenU bent een BIG-geregistreerd psychiater. Er wordt van u kwaliteit als mens en als medisch specialist verwacht. Daarnaast heeft u een betrokken en zakelijke opstelling en beschikt u over registratieve nauwkeurigheid. De organisatie valt u in ruil??nietlastig met overbodige bureaucratie. Men zoekt een specialist die bouwen en ontwikkelen leuk vindt. Nu specifiek aan doorlopende zorg- en behandellijnen, straks weer aan andere onderwerpen die de kwaliteit van de hulpverlening verbeteren. De integrale psychiatrie is immers voortdurend in beweging.Uren per week28 - 36 uurDuurDe vacature is te vervullen tussen de 24-36 uur per week, bij voorkeur per direct.Arbeids- voorwaardenDe AMS-regeling GGZ is qua salaris van toepassing op de functie psychiater. Interim-psychiaters komen ook in aanmerking. Deze GGZ instelling kent een uitstekende vaste vergoedingsregeling voor het verrichten van bereikbaarheidsdienst. Men biedt concurrerende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De Zeeuwse economie is sterk en omvat vele grote werkgevers. De organisatie heeft goede samenwerkingsrelaties en bemiddelt graag om ook voor uw partner een passende werkkring in de regio te vinden.

Bij deze instelling krijgt u alle ruimte. Niet alleen professioneel maar ook priv?. De provincie Zeeland is weids en van ongekende schoonheid; waar u prettig kunt wonen, met goede scholen, zonder files en volop mogelijkheden voor watersport en andere recreatie. Grote steden als Antwerpen en Gent zijn dichtbij.Datum07-06-2013Vacature nummer14515DD

Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Werkvoorartsen
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0500247
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 10-06-13
  • Adverteerder Werkvoorartsen
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 16-06-2013
  • Plaatsnaam Assen
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 53 x
  • Snelcode info 2505252

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.