VERZORGENDE 3IG/ VERPLEEGKUNDIGE +- 24uur per week Rijnsbur…

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op of .

Functie:
VERZORGENDE 3IG/ VERPLEEGKUNDIGE +- 24uur per week Rijnsburg

Bent u een hulpverlener in hart en nieren en op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan als verzorgende IG/ Verpleegkundige? Wilt u meer flexibiliteit maar toch verantwoordelijk en inhoudelijk werk doen? Of wilt u wat extra uren werken naast uw vaste baan? Solliciteer dan op ??n van onze vacatures voor verzorgende IG/ verpleegkundige! Als verzorgende IG / verpleegkundige heeft u een breed takenpakket en bent u verantwoordelijk voor de zorg en begeleiding van cli?nten. Naast de dagelijkse verzorgende taken als wassen en aankleden, voert u verpleegtechnische handelingen uit en werkt u met diverse disciplines samen om met elkaar de best mogelijke zorg te kunnen verlenen. Verder signaleert u gezondheidsproblemen en onderhoudt u contact met andere hulpverleners. Voor bewoners en familie biedt u een luisterend oor en betrekt hen bij gebeurtenissen en/of veranderingen die invloed hebben op de dagelijkse zorgverlening. Het is essentieel dat u het vertrouwen uitstraalt dat u de handeling die op dat moment moet plaatsvinden op de juiste manier kunt uitvoeren. Immers, voor de cli?nt is dat een spannend moment. De werkzaamheden kunnen zich op verschillende locaties afspelen: bij mensen thuis, in verpleeg- en verzorgingshuizen of in andere zorginstellingen zoals ziekenhuizen, revalidatiecentra en de geestelijke gezondheidszorg. Kortom, u ondersteunt de cli?nt.Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Zorgwerk
Tel nr: (+31) 026-3030050
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0506576
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 11-06-13
  • Adverteerder Zorgwerk
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 30-06-2013
  • Plaatsnaam Assen
  • Telefoon 0591-745050
  • Bekeken 23 x
  • Snelcode info 2507924

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.