Verzorgende 3 IG 's-Hertogenbosch regio Tilburg

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
11-06-13
adverteerder
Zorgwerk
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Assen
telefoon
0591-745050
gezien
22 x
snelcode info
2507984

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op of .

Functie:
Verzorgende 3 IG 's-Hertogenbosch

Voor diverse organisaties in Den Bosch zijn wij op zoek naar enthousiaste Verzorgende IG. Heb je een diploma Verzorgende IG en heb jij een hart voor de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als verzorgende IG kan je zowel intramuraal als extramuraal aan de slag. Bij onze opdrachtgevers bied jij begeleiding, verpleging en verzorging aan cli?nten met de daaraan verbonden voorbehouden handelingen en verantwoordelijkheden. Uiteraard beschik jij over de nodige professionele kennis en vaardigheden om een waardevolle bijdrage aan de cli?ntenzorg te leveren. Jij functioneert goed in teamverband en hebt een groot inlevingsvermogen.Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Zorgwerk
Tel nr: (+31) 010-2826580
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0487472

Deel deze advertentie met:
|