Parttime kinder- en jeugdpsychiater Overijssel regio Zwoll…

SamenvattingBKV heeft in Zwolle (Overijssel) een vacature voor een kinder- en jeugdpsychiater of psychiater met ervaring met de doelgroep, voor een instelling met een christelijke identiteit. Freelancers komen ook in aanmerking.Land/ProvincieNederland /OverijsselOrganisatieHet betreft een vacature voor een (kinder- en jeugd)psychiater bij een landelijk werkende instelling voor gereformeerde geestelijke gezondheidszorg. Men biedt behandeling en begeleiding aan mensen met psychiatrische of ernstig psychosociale problemen. Kenmerkend is de identiteit. De instelling richt zich op zorgvragers die willen dat de geboden zorg aansluit bij hun christelijke geloofsovertuiging. De grondslag van de organisatie is de Bijbel als Gods Woord en de daarop gebaseerde gereformeerde belijdenisgeschriften.?
Functie omschrijvingBKV zoekt in opdracht van deze GGZ organisatie een kinder- en jeugdpsychiater of een psychiater met ervaring met de doelgroep kinder en jeugd. Freelance psychiater mogen ook reageren.Taken- U draagt verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling, de inhoud en de kwaliteit van zorg binnen de afdeling jeugdzorg;
- u draagt zorg voor psychiatrisch onderzoek van kinderen en jeugdigen;
- u draagt zorg voor de behandeling van kinderen, jeugdigen en ouders;
- u participeert als achterwacht in de 5x8 uurdienst;
- u participeert in de ontwikkeling van en het uitvoering geven aan het aanbod in kinder- en jeugdpsychiatrische consultatie binnen de regio.Functie eisenVoor deze vacature dient u BIG-geregistreerd te zijn als psychiater. Daarnaast beschikt u bij voorkeur over de interne aantekening kinder- en jeugdpsychiatrie. Uiteraard heeft u affiniteit met de doelgroep. Verder heeft u een actieve, stimulerende inbreng in het multidisciplinaire diagnostiek- en behandeloverleg. Ook beschikt u over het nodige relativeringsvermogen in een organisatie die continu in ontwikkeling is. Bereidheid om de identiteit mede gestalte te geven, is ook gewenst.
Uren per week24 - 32 uurDuurDe functie is voor langere tijd, voor 24 - 32 uur per week, maar overige deeltijdvarianten zijn ook bespreekbaar. Dus als u interesse heeft, neem gerust contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.Arbeids- voorwaardenHet betreft een functie in een dynamisch werkklimaat, waarin het een uitdaging is om identiteitsgebonden zorg vorm te geven binnen een professionele werkkring. Er is ruime aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Het salaris is conform de cao GGZ, AMS-regeling (minimaal ? 4.323,- en maximaal ? 7.554,-). Daarnaast biedt de organisatie een flexibel secundair arbeidsvoorwaardenpakket dat kan worden afgestemd op individuele wensen.

Van de medewerkers vraagt men instemming met de grondslag: de Bijbel als Woord van God en de drie Formulieren van Enigheid. Deze identiteit geeft de zorgverlening meerwaarde en een eigen gezicht.
Datum15-05-2013Vacature nummer13919DD

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Werkvoorartsen
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0487501
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 11-06-13
  • Adverteerder Werkvoorartsen
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 16-06-2013
  • Plaatsnaam Assen
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 46 x
  • Snelcode info 2508084

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.