Verpleegkundige TZ en V&V Emmen . regio Emmen

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
11-06-13
adverteerder
Zorgwerk
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Assen
telefoon
0591-745050
gezien
63 x
snelcode info
2508120

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op of .

Functie:
Verpleegkundige TZ en V&V Emmen .

Bent u in het bezit van een diploma Verpleegkunde, BIG-geregistreerd en wilt u meer flexibiliteit maar toch verantwoordelijk en inhoudelijk werk doen? Of wilt u wat extra uren werken naast uw vaste baan? Dan is Zorgwerk op zoek naar u!

Voor verpleegkundigen bieden wij banen in ziekenhuizen, in verpleeg- en verzorgingshuizen, of de thuiszorg.

Ziekenhuis: Als professional in het ziekenhuis werkt u in een team van verpleegkundigen waarin u als verpleegkundige uw technische kant kan laten zien. Er is voortdurend actie op de werkvloer. Naast algemene verpleegkundigen is Zorgwerk ook voortdurend op zoek naar gespecialiseerd verpleegkundigen voor de IC/CC en de SEH.

Verpleeghuis: Als professional in het verpleeghuis geeft u sturing aan complexe taken. Naast de ondersteuning die u biedt bij het verzorgen heeft u nog een belangrijke taak: het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. In het verpleeg- en verzorgingshuis werkt u als (enige) verpleegkundige. Hierbij geeft u sturing aan het team van verzorgenden en helpenden. Het is dus essentieel dat u het leuk vindt om anderen te begeleiden en een vraagbaak te zijn.

Thuiszorg: Als professional in de thuiszorg bent u zelfstandig en flexibel in werkzaamheden en werktijden. U bent in staat om te improviseren en weet ook uw grenzen te bewaken. Verder bent u bekwaam in alle relevante verpleegtechnische handelingen die voorkomen in de wijk. U houdt van aanpakken en u hebt een positieve klantgerichte instelling.Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Zorgwerk
Tel nr: (+31) 010-2826580
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0504028

Deel deze advertentie met:
|