Interim jeugdarts 0-19 jaar met ZZP mogelijkheden regio Gr…

SamenvattingBen je een ervaren JGZ arts? Wil je je ervaring en visie delen in jouw regio? Wij zoeken een gedreven interim JGZ arts voor 0-19 jaar. ZZP mogelijkheden!Land/ProvincieNederland /Noord-BrabantUtrechtLimburgZeelandZuid-HollandNoord-HollandGelderlandOverijsselFlevolandGroningenFrieslandDrentheOrganisatieBKV zoekt voor de vacature interim jeugdarts 0-19 jaar een arts die ruime ervaring heeft met de doelgroep 0-19 jaar, voor diverse locaties in geheel Nederland. De opdrachtgevers, zijn meerdere organisaties binnen de JGZ in de publieke gezondheidszorg.Functie omschrijvingAlle voorkomende werkzaamheden die vallen onder de expertise van een jeugdarts 0-19 jaar.TakenEen combinatie van diverse organisaties, biedt je een afwisselend takenpakket waarbij je je ervaring en visie kunt delen aan de nieuwkomers in de sector.Functie eisenJe hebt minimaal drie jaar werkervaring als arts en ervaring met de doelgroep 0-19 jarigen. Je bent flexibel en vindt het interessant om voor meerdere organisaties in de jeugdgezondheidszorg te werken. Tevens zie je het voordeel van werken in een flexpool en/of als ZZP'er. Ben je nieuwsgierig naar de voordelen van een contract bij BKV voor bepaalde tijd? Wij komen graag met gedreven personen in gesprek, die een dergelijke loopbaan ambi?ren.

Je bent enthousiast en wilt jezelf verder ontwikkelen in de sector. Bovendien heb je de juiste intrinsieke motivatie om een kind en het gezin op een hoger plan te krijgen.
Uren per week0 - 40 uurDuurJe bent minimaal ??n jaar beschikbaar voor tenminste 16 uur per week.Arbeids- voorwaardenBKV faciliteert de JGZ introductiecursus 0-19 jaar. Indien je minimaal 24 uur per week werkzaam bent, biedt BKV je bovendien de mogelijkheid om een auto te leasen. Het salaris is afhankelijk van de cao van de betrokken werkgevers (schaal 11 cao Gemeenteambtenaren resp. FWG 65, cao VV&VT). Je bouwt vanaf de eerste werkdag pensioen op.Datum31-05-2013Vacature nummer11984DD

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Werkvoorartsen
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0458831
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 12-06-13
  • Adverteerder Werkvoorartsen
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 16-06-2013
  • Plaatsnaam Assen
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 27 x
  • Snelcode info 2510922

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.