Jeugdarts 0-4 jaar in het Noorden van het land regio Leeuw…

SamenvattingBen je een ervaren consultatiebureauarts in het Noorden van het land en op zoek naar een vacature als jeugdarts 0-4 jaar in de JGZ? BKV gaat graag met je in gesprek voor de vacature arts jeugdgezondheidszorg 0-4 jarigen. Bel 0888-225588 voor infoLand/ProvincieNederland /FrieslandOrganisatieBKV is op zoek naar een ervaren jeugdarts 0-4 jaar voor in het Noorden van het land.

Functie omschrijvingJe verricht medische onderzoeken bij zuigelingen en peuters, begeleidt en verwijst door indien nodig. Je geeft voorlichting aan ouders en informeert en adviseert met betrekking tot ouder- en kindzorg. Daarnaast onderhoudt je contacten met specialisten, paramedici (intern/extern) en andere ketenpartners.
TakenAls jeugdarts 0-4 jaar heb je zowel preventieve als sociaal-medische taken. Je draait spreekuren, geeft voorlichting en signaleert, informeert en registreert de factoren die ten aanzien van de gezondheid van het kind van (mogelijk) belang zijn. Ook onderzoek en beoordeel je de ontwikkeling en groei van het kind. Vroegtijdig signaleren van problemen bij de doelgroep 0 tot 4 jarigen, toetsen en (door)verwijzen, en bewaken van de voortgang van de resultaten behoren eveneens tot je takenpakket. Verder verricht je gehooronderzoek, verzorg je de vaccinaties en zorg je voor de continu?teit van de zorgverlening bij de overdracht aan de schoolartsendienst. Je verzamelt, registreert, verwerkt en interpreteert gezondheids- en ziektegegevens in het kader van epidemiologische onderzoeken ten behoeve van de collectieve preventie en je doet voorstellen ter verbetering aan de stafarts/manager JGZ. Tot slot verzorg je (samen met anderen) themabijeenkomsten.Functie eisenBen je die??BIG geregistreerde arts met ruime ervaring in de jeugdgezondheidszorg? BKV gaat graag met je in gesprek!Uren per week18 - 32 uurDuurHet aantal uren is in nader overleg overeen te komen.Arbeids- voorwaardenHet salaris is conform cao.Datum10-06-2013Vacature nummer14826DD

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Werkvoorartsen
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507495
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 12-06-13
  • Adverteerder Werkvoorartsen
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 16-06-2013
  • Plaatsnaam Assen
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 26 x
  • Snelcode info 2510926

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.