Ervaren bedrijfsarts affiniteit organisatieadvies regio De…

SamenvattingVacature medisch specialist arbeid- en bedrijfsgeneeskunde / bedrijfsgezondheidszorg / arbodienstverlening / verzuimbegeleiding / vacature bedrijfsarts / organisatieadvies / bedrijfsgeneeskunde Land/ProvincieNederland /Zuid-HollandOrganisatieVoor de vacature bedrijfsarts regio Zuid Holland zoekt BKV een BIG-geregistreerd bedrijfsarts. Onze opdrachtgever betreft een arbodienstverlening die werkt vanuit het princip: 'Gezondheid is de basis voor goede prestaties en een laag verzuim'. Deze arbodienst maakt deel uit van een netwerk dat is ingericht om dienstverlening op dit gebied zo transparant mogelijk aan te bieden.
Functie omschrijvingIn de functie van bedrijfsarts speel je een belangrijke rol op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Naast je medische kennis heb je grote affiniteit met organisatieadvies. Je werkt oplossingsgericht samen met andere professionals uit het netwerk, zoals arbeidsdeskundigen, psychologen en bedrijfsmaatschappelijk werkers. Je staat open voor innovatieve methodes en denkt hierover mee. Met een vernieuwende blik werk je voor aansprekende klanten. Hierbij staat de persoonlijke klik tussen jou en de klant centraal. Daarbij weet je een goede balans te vinden tussen de spreekkamer en het adviseren van leidinggevenden.Functie eisenVanzelfsprekend beschik je over een BIG-registratie met specialisatie arbeids- en bedrijfsgeneeskunde. Naast je medische kennis heb je grote affiniteit met organisatieadvies. Ben je daarnaast sterk in het opbouwen en onderhouden van relaties en vernieuwing, dan past deze functie bij je.Uren per week32 - 38 uurDuurDe vacature bedrijfsarts is voor onbepaalde tijd, voor 32 tot 38 uur per week.Arbeids- voorwaardenDe opdrachtgever biedt een goed arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere 25 tot 30 vakantiedagen, pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden en een collectieve zorgverzekering.
Datum29-05-2013Vacature nummer11052DD

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Werkvoorartsen
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0458890
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 12-06-13
  • Adverteerder Werkvoorartsen
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 16-06-2013
  • Plaatsnaam Assen
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 29 x
  • Snelcode info 2510929

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.