Interim-psychiater autisme Midden-Brabant regio 's-Hertoge…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
12-06-13
adverteerder
Werkvoorartsen
type
aangeboden
adverteert sinds
16-06-2013
plaatsnaam
Assen
telefoon
n.v.t.
gezien
28 x
snelcode info
2510930

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

SamenvattingBKV is met spoed op zoek naar een interim-psychiater die ervaring heeft met autisme voor een GGZ instelling in Noord-Brabant. Het gaat om een vacature voor circa een half jaar.Land/ProvincieNederland /Noord-BrabantOrganisatieDeze GGZ instelling in Noord-Brabant verleent hulp aan cli?nten met ernstige psychische aandoeningen en gedragsstoornissen in een verzorgingsgebied met meer dan 900.000 inwoners. Oplossingen van professionals van verschillende disciplines zijn er altijd op gericht om de cli?nten zo goed mogelijk weer verder te helpen met hun eigen leven.

Functie omschrijvingBKV is op zoek naar een psychiater binnen het centrum voor autisme bij een GGZ instelling op verschillende locaties in Midden-Brabant. Naast klinische werkzaamheden komt er ook ambulante hulpverlening aan bod.Functie eisenVoor de functie van psychiater zijn wij op zoek naar iemand:
- met een afgeronde opleiding tot psychiater (BIG-geregistreerd);Uren per week16 - 24 uurDuurVoor de functie van psychiater zijn wij op zoek naar iemand die minimaal twee dagen per week beschikbaar is. Het is een?
tijdelijke vacature vanaf uiterlijk 15 juli 2013 tot ongeveer het einde van het jaar.Arbeids- voorwaardenDe arbeidsvoorwaarden zijn conform cao GGZ.Datum11-06-2013Vacature nummer14828DD

Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Werkvoorartsen
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507497

Deel deze advertentie met:
|