Decubitus- en wondconsulent Overijssel regio Zwolle

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
12-06-13
adverteerder
Zorgwerk
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Assen
telefoon
0591-745050
gezien
64 x
snelcode info
2510955

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op of .

Functie:
Decubitus- en wondconsulent Overijssel

Voor onze opdrachtgever, d? specialist op het gebied van revalidatiehulpmiddelen, zijn wij voortdurend op zoek naar enthousiaste Decubitus- en Wondconsulenten. Ben jij verpleegkundige en in het bezit van de aantekening decubitusverpleegkundige / wondconsulent dan is Zorgwerk op zoek naar jou!

Als decubitus- / wondconsulent ga je zelfstandig op pad. Voor deze functie is het belangrijk dat je affiniteit en ervaring met de doelgroep hebt, zelfstandig kunt werken en kunt pionieren. Je bezoekt cli?nten thuis en verricht een indicatiestelling volgens de voorgeschreven richtlijnen.
Ervaring in de extramurale zorg is een pr?. Je bent flexibel inzetbaar, in het bezit van een rijbewijs en auto. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een servicegerichte instelling naar alle partijen waarmee je gaat samenwerken.
Herken jij jezelf hierin? Reageer dan nu.Opties:
- Functiegroep: overig

Adverteerder: Zorgwerk
Tel nr: (+31) 010-2826580
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0504306

Deel deze advertentie met:
|