regisserend wijkverpleegkundigen (thuiszorg) Zaanstreek - W…

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op of .

Functie:
regisserend wijkverpleegkundigen (thuiszorg) Zaanstreek - Waterland

Jij bent als regisserend wijkverpleegkundig een voorbeeldfunctie in een zelfstandig kleinschalig team, bestaande uit verzorgenden en verpleegkundigen, die ieder een eigen professionele verantwoordelijkheid hebben. Naast het uitvoeren van de zorg, co?rdineer je de zorgverlening en ben je eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg. Er wordt gewerkt volgens zorgplannen en jij bewaakt de methodiek en inhoud. Verder ben je verantwoordelijk voor het deskundigheidsniveau en vaardigheden binnen het team. Je hanteert de juiste protocollen en draagt zorg voor medicatieveiligheid. Je coacht en hebt een rol in het inwerken en toetsen van nieuwe medewerkers en begeleiden van leerlingen en stagiaires. Je geeft medewerkers feedback, stimuleert en enthousiasmeert en maakt hierbij gebruik van je natuurlijk overwicht. Je bent gesprekspartner voor cli?nten en mantelzorgers, huisartsen en andere verwijzers, apothekers en overige instanties. Intern onderhoud je contacten met specialistisch verpleegkundigen en de zorgco?rdinator. Met laatstgenoemde vorm je een tandem en wissel je informatie uit die van belang is voor de planning, zorgregistratie- en administratie en aansturing van medewerkers. Daarnaast draag je vanuit je professie bij aan sollicitatie- en functioneringsgesprekken. Verder kom je goed tot je recht in een organisatie die in beweging is en schuw je verandering niet.Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Zorgwerk
Tel nr: (+31) 026-3030050
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0487810
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 13-06-13
  • Adverteerder Zorgwerk
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 30-06-2013
  • Plaatsnaam Assen
  • Telefoon 0591-745050
  • Bekeken 49 x
  • Snelcode info 2512025

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.