Vakantiewerk voor studenten Verzorgende IG/Verpleegkunde Do…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
14-06-13
adverteerder
Zorgwerk
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Assen
telefoon
0591-745050
gezien
24 x
snelcode info
2515640

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op of .

Functie:
Vakantiewerk voor studenten Verzorgende IG/Verpleegkunde Dordrecht

Als student Verzorgende IG of Verpleegkunde kun je vanaf je tweede jaar aan de slag in de zorg. Afhankelijk van hoe ver je bent in je opleiding ga je aan de slag als: verpleeghulp, helpende niveau 2 of verzorgende IG.
Door op deze manier invulling te geven aan je bijbaan kun je alvast: ervaring op doen in de zorg, een mooi cv opbouwen en een kijkje nemen in de keuken bij verschillende zorginstellingen in Dordrecht.
Bij Zorgwerk ben je vrij om zelf te bepalen wanneer, hoe lang en waar je wil werken. Dit geeft je de mogelijkheid om het perfect te combineren met je studie.Opties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Zorgwerk
Tel nr: (+31) 071-5162999
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507749

Deel deze advertentie met:
|