Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 (V&V huizen) Hoofddorp r…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
14-06-13
adverteerder
Zorgwerk
type
aangeboden
adverteert sinds
30-06-2013
plaatsnaam
Assen
telefoon
0591-745050
gezien
23 x
snelcode info
2515649

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Zorgwerk is d? specialist in werk voor de zorg- en welzijnssector. Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg met de (tijdelijke) invulling van arbeidsplaatsen. De organisatie bestaat sinds 1997 en heeft inmiddels 26 vestigingen door heel Nederland. Voor meer informatie kijk op of .

Functie:
Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 (V&V huizen) Hoofddorp

Begin de dag goed!

Als Helpende bied je mensen ondersteuning in hun persoonlijke verzorging. Als jij niet bent geweest, kan de dag van de cli?nt niet goed beginnen. Jij maakt dus het verschil of de cli?nt een fijne dag gaat hebben! Of later op de dag, als je mensen helpt om zich klaar te maken voor de nacht. Deze mensen zijn hulpbehoevend en wonen in een verpleeghuis.

Je ondersteunt de mensen met het wassen, aankleden, eventueel het aantrekken van steunkousen en het verzorgen van het ontbijt. Kortom, de cli?nt zit echt op jou te wachten en is dankbaar als je goed je werk hebt gedaan!

Je kunt aan de slag op verschillende locaties in deze regio, specifiek in Hoofddorp. Je helpt de cli?nt met de persoonlijke verzorging aan de hand van een zorgplan.

Heb jij een opleiding in de gezondheidszorg en vind je het fijn met mensen om te gaan, dan is de functie van Helpende wellicht iets voor jou.

- Verzorging van woning/kleding/maaltijden
- Persoonsgerichte lichamelijke verzorging
- Aankleden/baden en douchen
- Helpen met toiletgang
- Steunkousen aan- en uittrekkenOpties:
- Functiegroep: medisch/zorg/ontspanning

Adverteerder: Zorgwerk
Tel nr: (+31) 071-5162999
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507758

Deel deze advertentie met:
|